Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gigastusss666

Nie moge schudnąc ! czemu???

Polecane posty

Gość gigastusss666

Cześc Mam wielki problem z moją wagą! Mam 16 lat( od 3 lat probuje schudnąc) , 166cm wzrostu i waże 59-60kg. Nosze rozmiar 38, czasami 36 (zależy od sklepu). Schudnąc probowałam juz kilkanascie razy...i bez skutku;( Nie jem mięsa, żadnych fast-foodow, ani slodyczy. Chodze na joge 3 razy w tygodniu, i ruszam sie codziennie, ale waga nadal sie nie zmniejsza. Byłam juz tak zdesperowana że postanowiłam nic nie jesc... niestety..nie dało to nic. Dieta dukana ( na której byłam przez prawie 3 miesiące ) tez nic nie zdziałała.. Ja juz nie wiem co mam zrobic zeby schudnąc!.. Moje kolezanki napychaja sie czipsami, żelkami i sie nic nie cwiczą, a są chude jak patyki ! co jest ze mna nie tak?? Pomocy!

Gość ewikkks
Bo nie masz z czego chudnąć.

Gość też tak mam niestety
i też nie mogę schudnąć, a raczej nie potrafię się zmobilizować. U mnie były efekty jak mniej jadłam, ale nie potrafię dłużej tak robić, bo lubię słodycze. Mam taki sam wzrost i taką wagę jak ty. ;p Mam zamiar przejść na jakąś dietę, ale nie wiem na jaką... poza tym i tak na żadnej długo nie wytrzymam. Też nie wiem co zrobić...:( Zazdroszczę innym dziewczynom, że są takie szczupłe, niemal wychudzone. A jedzą wszystko na co mają ochotę ;(

Gość joga na odchudzanie Ci nie
pomoze. Dodaj do tego inne cwiczenia ;) Nie wazysz znow tak duzo, bez przesady ;) Nic nie jedzenie - to wielki blad! A miesa to dlaczego nie jesz? Chyba nie dlatego zeby schudnac? Bo jak dlatego to jedz lepiej ;)