Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały problemmm

moj facet jest brzydki

Polecane posty

bo_taka_jestem - to czy ktos jest przystojny to kwestia gustu, ale zauważ, że faceci do ktorych kobiety najcześciej pierwsze wyciagaja reke (a to tylko wlasnie Ci przystojniacy) maja przerośnięte ego... Każda dziewczyna / kobieta chce być z kimś ładnym. To jest naturalne. Nikt nie szuka sobie celowo brzydala. Ale czasem jak sie takiego pozna to widać , że pod tym brzydkim ciałem jest piękna dusza. Tak samo jak można odkryć, że pod pięknym ciałem jest mentalna pustka...

masz rację, wciaz podkreślają, ze "może piękny nie jest, ale jest dobry, cudowny w łóżku", a nie można mieć tego wszystkiego naraz? i ładny i dobry i sprawny w łóżku?

amnesia89- powiedz mi, co mam zrobic, jesli to ze ide z moim facetem ulica wzbudza usmieszki u innych? i nie chodzi tu o jego bardzo młody wyglad, ale także i młody wiek... jak mam sie czuc? :( bo mi serce po prostu pęka i dlużej tego znieść nie mogę

a dlaczego Ty się w ogóle tym przejmujesz? mam wrażenie , że szukasz dowartościowania w facecie... myślisz, że jakbyś miała przystojniaka to by każdy Ci zazdrościł? to tak nie działa... u Ciebie jest moim zdaniem jakiś głębszy problem niż wygląd jeśli o Twojego faceta chodzi.

nie chce zeby mi ktokolwiek zazdrościł... teraz to mnie zbiłaś z tropu i zaczynam przeszukiwać swoja duszę w poszukiwaniu problemu... no taaaaaaak, wszystko jasne! chce mieć faceta na miejscu, nie na odległość, który miałby pracę i z którym mogłabym mieszkać i normalnie żyć :)

Gość ruda i wredna czarownica
bo taka jestem: sama masz napisane: to kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze:P

Gość favorinaxxsss
bo taka jestem-> a Ty jestes starsza od swojego faceta czy on mlodo wyglada?............

on ma 19 lat, ja 26, on w dodatku wyglada bardzo młodo, tak na 17nascie lat, czuje sie jak jego starsza siostra, ludzie dziwnie na nas patrza

Gość favorinaxxsss
bo taka...-> Kochana, a nie za duza roznca wieku miedzy Wami? tzn mysle, ze POTEM ona sie zaciera, ale POKI CO jestescie na roznych etapach zycia.. Jak to odbierasz? Sa te roznice?" czy nie? Bo ja mam 32, a moj A.33 lata

wiem, już była miedzy nami rozmowa... to znaczy maile, bo rozmawiać to my tylko rozmawiamy na gg albo na skype i nie zawsze jest czas jak akurat wyskoczy jakiś problem miedzy nami. mówił, ze sie do mnie dostosuje jesli chodzi o plany życiowe itp. na początku mi to odpowiadało, ale teraz myślę, ze to nie to. 4x w życiu sie widzieliśmy, ostatnia randka jak pisałam, nie była udana... będziemy sie rozmijać, wiem to :( próbowałam juz byc w związku z równolatkiem, z sporo starszym, teraz przyszła kolej na młodszego, z nikim mi nie jest dobrze :( buuu

Gość mały problemmm
4 razy sie widzieliscie??? SZOK!!!!!

Gość favorinaxxsss
4 razy? to wy sie nie znacie wcale... poza tym, facet 19lat zaczyna zycie.. nie bedzie chcial poprzestac na Tobue....... z calym szacunkiem........ a Ty masz 26lat....... to zbyt duza roznica na tym etapie.......

eeeeeeeeeeeeechhhh... dzięki dziewczyny za wsparcie i szczere słowa, zainteresowanie tematem :) sprawę rozwiążę już niedługo, pozdrawiam :)

Gość gość
i jak???

Gość gość
jak sie kocha - to nie ma ze brzydki :D po prostu to chyba nie ten..