Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradźcie mi proszę

mam problem pomoże mi któraś mama?

Polecane posty

Gość poradźcie mi proszę

kończą mi się tabletki anty, właściwie już się skończyły, mam tylko na dzisiaj, byłam przekonana że mam jeszcze jedno opakowanie ale okazuje się że nie nie. niestety nie mam recepty i dostanę ją dopiero w poniedziałek. mogę wziąć ostatnią dzisiaj, pominąć niedziele i kontynuować od poniedziałku? przez ile dni musiałabym się dodatkowo zabezpieczać?

Gość lakakak
pół roku abstynencji, wyjdzie ci to na zdrowie, gdzie jest napisane, ze musisz współżyć codziennie

Gość ddddddddddddddddddddddddddd
ale przecież po skończeniu opakowania 7 dni przerwy ........ czas na miesiączkę.....

a w ciągu tego tyg. recepte pewnie będziesz miała.

Gość poradźcie mi proszę
zapomniałam dodać to azalia te bierze się bez 7 dniowej przerwy. nie muszę co dziennie, z resztą to chyba nie jest problem?

w takim razie nie doradzę, bo pierwsze słyszę, że są tabletki, gdzie nie robi się przerwy, aby wystąpił okres. Pozdrawiam.

Gość poradźcie mi proszę
ale dziękuję za chęci. może jednak ktoś wie?

mnie lekarz mówił, że te tabletki muszę brać z bardzo dużą dokładnością, bo nawet godzina spóźnienia może mieć wpływ na ich skuteczność. Najlepiej zapytaj ginekologa, a do tego czasu zabezpieczaj się

A nie możesz iść do apteki, tam gdzie wykupujesz te tabletki i powiedzieć, że receptę doniesiesz w poniedziałek? Ja ostatnio miałam taką wpadkę, bo okazało się, że lekarz ma urlop i w aptece dostałam bez problemu. Tylko trzeba iść i poprosić :) Spróbuj, może się uda.

Gość poradźcie mi proszę
kurcze gapa jestem sama sobie narobiłam kłopotu. dzięki minia tak będę musiała zrobić.

Gość poradźcie mi proszę
myślisz że udało by mi się bez recepty kupić? w sumie mogę spróbować. oby tylko jutro była czynna...

Jasne, jak wytłumaczysz o co chodzi i powiesz, że zawsze wykupujesz tam tabletki, to powinni Ci dać :) Mnie się zdarzało już kilka razy iść po coś, na co potrzebowałam receptę. Zawsze donosiłam i nie ma problemu.

Gość poradźcie mi proszę
może faktycznie tak spróbuję. dobrze by było żeby się udało bo inaczej to chyba faktycznie pozostaje tylko abstynencja. :P