Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona kryzysssss

dziewczyny też tak macie?

Polecane posty

Gość ona kryzysssss

zimą nie chce mi się depilowac nóg ,nie robię też pedicure ,nie chce mi się chodzić na solarium bo i tak ciała NIGDZIE nie pokażę...nawet ciuchów zimowych mi się nie chce kupować.

Gość ja piertole
mam to samo, ale ja ogólnie zimą wpadam w depresję :D

Gość yenna24
tak mają samotne kobiety, które się zapuszczają na zimę a latem znowu dbają o siebie w nadzieii że kogoś znajdą

Gość sakfjkasjfg
Zima jest do dupy... Mam tak samo jak Ty

nie :O dbanie o siebie to podstawa, zakupy uwielbiam a na solarium nie chodzę niezależnie od pory roku 🖐️

:O zszokowałam się ... nie depilujesz się? nie robisz pedicure? a myjesz się chociaż? przecież depilacja, manicure i pedicure to podstawa :o masakra czemu dziewczynom nie chce się o siebie dbać? ... no comment

nie mam tak dbam o siebie z taką samą częstotliwością jak latem jedynie nie korzystam z solarium

Gość Kamillla*
i co chodzisz taka owlosiona? a przed swoim facetem ci nie jest glupio?? chyba ze nie masz faceta... ja piernicze.. paznokcie chociaz obcinaj

Gość ona kryzysssss
latem dbam w sensie depiluję się,chodzę na solarium,wybielam ząbki paskami,kosmetyczka,fryzjer ale zimą mi się nie chcę ..a ciuchów już więcej w tym roku nie kupuję bo i tak wszystko pod kurtką...i nie widać

Gość ona kryzysssss
ale za to kurtek mam 5 2 czarne, szara, granatowa i zarowiaty roz

Gość ona kryzysssss
podszyw

Gość trudno to zrozumieć
dla mnie pewne nawyki - to jak umycie zębów co najmniej 2 razy dziennie czy rąk po skorzystaniu z toalety. No właśnie - nawyki. Najpierw trzeba je sobie wyrobić.... Dlaczego miałabym zimą nie dbać o siebie? Jak to nikt mnie nie widzi? JA siebie widzę. Żyję dla siebie i wszystko robię dla SIEBIE.

Gość ja teraz mam mega kłaczyska
ma nogach i mam to w dupie pedikiur to nawet w lecie nie zawsze robię ale kąpię się codziennie ;) i śmieć mi się chce z wypowiedzi głupich damulek :D

Gość Eeerrr...
Odsylam do tematow o zadbanych kobietach! Osoba zadbana dba o siebie przez caly rok, bo to jest nawykiem, a nie jakims suoer wysilkiem! Nie rozumiem jak mozna sie zapuscic tylko dlatego, ze jest zima?! Czyli co w zimie nic nie robisz, niegdzie nie chodzisz, po prostu zasypiasz na 4 miesiace? ja depiluje sie dla siebie, a nie dla swiata, czy dla faceta. Rozumiem, ze caly ten syf zakrywasz tona makijazu, a spocone zarosniete pachy zaklejasz antyperspirantem o konsystencji kleju. Fuj!

Gość ja teraz mam mega kłaczyska
zimno jest w łazience i woda czasami długo musi schodzic zeby była gorąca, nie chce mi sie czekac, więc szybko biorę lodowaty prysznic, wycieram sie i w gruby szlafrok. Jestem zadbana, nie śmierdzę !

Gość Eeerrr...
Moze jestes czysta, ale nie zadbana!

Gość fsfdgh bgf
Mi sie nigdy nie chce :) i w moim przypadku dbanie o siebie to jest super wysilek, bo mam problemy hormonalne hirsutyzm i kupe problemow ale sie gole nawet c... gole choc nikt nie widzi