Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grgfesargrea

czy wypada kupic odkurzacz pod choinke?

Polecane posty

Gość grgfesargrea

w domu jest 15 letni, juz nie dziala,rodzice nie kupuja, bo kiepsko z kasa, myslalam,ze kupie taki nieduzy za 150zl.....

Gość yenna24
dobry pomysł

Gość alika446
oczywiście że wypada:) ja sama kupiłam 2 lata temu rodzicom, mieli stary, ledwo dyszał, kupowali od kilku lat i kupić nie mogli bo ciągle były ważniejsze wydatki byli zachwyceni, wiec to był dobry wybór:)

Gość bkkiki
Oczywiście, ja swoim co roku kupuję tego typu sprzęty, bo wiem, że ich potrzebują, ale szkoda im pieniędzy. I tak, ostatnio kupiłam elektryczną maszynkę do mięsa za 200zł, odkurzacz też kiedyś był, dvd, mikrofalę, nowy zestaw porządnych garów. Bardzo się cieszyli :)

Gość grgfesargrea
dzieki wam!! wiem ,ze to bardziej do domu a nie osobiscie dla nich , ale mysle,ze tego wlasnie potrzeba i mysle ze sie uciesza,,,przynajmniej mama

Gość Adele***:):):)
kup odkurzacz a do tego jakies male osobiste prezenty typu perfumy lub kapcie, szalik....

Myślę, że wypada, ale... jak masz kupić jakieś gówno za 150 złotych, to sorry... odpuść sobie.

Gość no pewnie bo 150zl
w tych czasach to za malo na prezent! :D Nie wypada. Najlepiej schowaj sie w piwnicy na te swieta :P

Gość nomnomnom ;.
no i zamiast spiewac koledy po wigilii lpeiej bedzie przeteswtowac odkurzac i posprzatac po gosciach od razu haha

Gość Adele***:):):)
nie przejmuj sie nimi. tu kazdy jest bogaty"anonimowo":P za 150 mozna kupic dobry odkurzacz, a na pewno lepszy niz ten 15letni. rodzice z pewnoscia sie uciesza. :)