Prezes Wertyp 0 Napisano Grudzień 10, 2011 dawajcie. ja bym chciał Dunkę, następnie Norweżkę, Finkę. Moje top 3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjhkihui Napisano Grudzień 10, 2011 Brazylijka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Grudzień 10, 2011 no tez niezly wybor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
womanontheway 0 Napisano Grudzień 10, 2011 Brazyljano!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cappuccinnoo Napisano Grudzień 10, 2011 Wiekszosc facetow oprocz polakow burakow! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pancerna kołdora 0 Napisano Grudzień 10, 2011 Niemiec Wyszkoliłabym go. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jak bum cyk cyk 0 Napisano Grudzień 10, 2011 mongol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luizjana Grey Napisano Grudzień 10, 2011 Rosjanin! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jak bum cyk cyk 0 Napisano Grudzień 10, 2011 no rosjanie sa zajebiści Putin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quis leget haec? 0 Napisano Grudzień 10, 2011 arab Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śmieszny Student 1 Napisano Grudzień 10, 2011 Greczynka-Włoszka-Hiszpanka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haters gonna hate 0 Napisano Grudzień 10, 2011 Polak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1. Rosjanin! Napisano Grudzień 10, 2011 2. Hiszpan Mniammmm:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Grudzień 10, 2011 mariolka spod ilawy :dd - litosci czlowieku :( bys odpowiedzial chociaz... Quis leget haec? - rozumiem ze masz wolne w pracy, czyli wygonili cie z autostrady ;) haters gonna hate - obcokrajowiec! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haters gonna hate 0 Napisano Grudzień 10, 2011 skąd wiesz, że dla mnie Polak to nie obcokrajowiec? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quis leget haec? 0 Napisano Grudzień 10, 2011 Prezes Wertyp dokladnie tak jak napisales :D :D jestes plytki:P łapiesz wszystko co napisze :D buhahhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość holenderka1111 Napisano Grudzień 10, 2011 Holender:) Moj maz jest tej narodowosci i wciaz jest dla mnie idealem mezczyzny!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość holenderka1111 Napisano Grudzień 10, 2011 No moj to jeszcze najprawdziwszy holenderski holender jest:) Niebieskie oczy i blond wlosy, taki moj ideal faceta:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Grudzień 10, 2011 i nabity portfel :) szczerze, to ja mysle, ze angole sa lepsi od takich holendrow. ten kraj jest niesamowicie patologiczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haters gonna hate 0 Napisano Grudzień 10, 2011 do niczego ci ona nie jest potrzebna :P na zadane w temacie pytanie odpowiedzialam wiec się liczy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Grudzień 10, 2011 a tym arabem to nawet nie glupi pomysl. chusta by ci sie przydala. twoja fryzura jest po prostu koszmarna. mozna by ja czyms zakryc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quis leget haec? 0 Napisano Grudzień 10, 2011 wymyśl coś innego bo strasznie przynudzasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Grudzień 10, 2011 nie mam dzis weny tworczej. zreszta za niski masz poziom, zebym z toba dyskutowal ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quis leget haec? 0 Napisano Grudzień 10, 2011 wow --- po godz. pisania spiesznych komentarzy dochodzisz do takich wniosków !!!!!?? :D LOL :D mówią-lepiej późno niż wcale :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady205 0 Napisano Grudzień 10, 2011 ja tez nie wiem czemu, ale rosjanin :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Grudzień 10, 2011 rosjanin ja myslalem ze to przypal dla polki troche. tak jak ukrainiec czy litwin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady205 0 Napisano Grudzień 10, 2011 a czemu przypal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady205 0 Napisano Grudzień 10, 2011 wydaje mi sie, ze rosjanie sa mescy... ale to moje zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haadia 0 Napisano Grudzień 10, 2011 Arabia Saudyjska, Francja, Hiszpania, Ameryka Północna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wydaje mi sie Napisano Grudzień 10, 2011 oczywiscie Włoch ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach