Gość 24 heniek Napisano Grudzień 15, 2011 czy mr antonius to nowe wcielenie zety mahomeda czyli paula z ilawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mr antonius Napisano Grudzień 15, 2011 Nie to nie żadne wcielenie. Ja nie trawie tych kogucikow zeru i wertypa. Dlatego tak w poprzednim poscie napisałem. Do buraków trzeba po buracku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marilenka 0 Napisano Grudzień 20, 2011 Włoch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cedfewe Napisano Grudzień 20, 2011 dobrochne lato i tu sie mylisz, Cyganie pochodzą z Indii..poczytaj.., moim wymarzonym obcokrajowcem jest moj od 10 lat mąż Albanczyk;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Im every woman..... Napisano Grudzień 21, 2011 Nowozelandczyk. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dkdsk Napisano Grudzień 21, 2011 Kurd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolinka WAWA 0 Napisano Grudzień 21, 2011 Tunezja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xcsdzbbb Napisano Grudzień 21, 2011 Karolinka, nie mam zamiaru ci docinac, ale .. taka ładna dziewczyna, a ten pan koło ciebie wygląda jakby miał cos z twarzą..i na troszke starszego od Ciebie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kto jak kto Napisano Grudzień 21, 2011 Irlandczyk grajacy w rugby :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach