Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Wymarzony obcokrajowiec - podaj kraj pochodzenia!

Polecane posty

Gość wydaje mi sie
Rusek to przypał.

Gość dfhatehet
marioka spod ilawy kto to jest ten paszczur numer 2 u ciebei na liscie zaraz po mayor of london? nie rozpoznaje tej facjaty

najwięcej przystojnych facetów widziałam w Holandii (a najpiękniejsze babki sa na Ukrainie), ale nie zatrzymałam się ta na tyle długo, żeby zobaczyć ile są warci fajni faceci są wszędzie, ale kompleksów jakby więcej w Polsce...

Gość jatylkopodnosze
SZWECJA !!!

Gość Aleksia19
Nie kazdy Pakistanczyk jest paskudny

Nie podam kraju ale na pewno Europejczyk( wyjątki to Włosi, Rumuni , Bułgarzy itp). Buraki odpadają ( odpady pokroju prezesa). Może tez być Kanadyjczyk.

to dziwne bo juz sie skusil :P nie obawiaj sie i zajmij sie swoim tylkiem! :D

Gość kjlkjlkj
nie wiem jakie ty masz przezycia zwiazane z holandia chyba krtos cie neizle tylek skopal:) ale dla mnei to jest najlepszy kraj na swiecie. no ja tez mam faceta holendra i na szcescie nie wyglada jak typowy holender bo ma ciemne wlosy i piwne oczy . gdybym jednak jego nei miala to bylabym za niemcami, norwegami. w zadnym wypadku zadni poludniowcy a juz bron boze nie grek !!!! o arabach nawet sie nie wypowiadam

zalezy od rejony. holendrzy to tchorze. nie licz na niego w ciezkich sytuacjach. smieszny kraj. cala potega na kredytach. a ciapki ich wykoncza.

Gość mandingo
A czemu nie Grek? Ja znam jedna babe 0d 15 lat mieszka z mezem (grekiem) na Mytilini i ma super, jakos sie nie uskarza, ja tam jej zazdroszcze pogody. maz jak maz, troche taki kanapowiec, no ale w PL w sumie tez czeste zjawisko. Nie widze roznicy. Wracajac do tematu: 1) Rusek!!!! 2) Wlochy POLNOCNE 3) Norwegia

Gość nasz wschodni sasiad
ja mam najleposzego faceta na swiecie i zadna z was nie ma takiego faceta jak ja, az sama czasami nie wierze ze taki unikat mi sie trafil, pochodzi z Litwy,

Gość zeby byl dobry
kraj pochodzenia obojetny

Gość cvbcbcbcbc
Czasami glupie sa te stereotypy o "dziadowskich" krajach. Mam 3 kolezanki (!!!) zwiazane z Rumunami, wszystkie bardzo szczesliwe, a faceci nie dosc ze przystojni, powazni, to ciezko pracuja i maja ambicje. A 1 jest z Bulgarem i tez bardzo zadowolona, planuje zycie wlasnie w Bulgarii. Ja bym nic przeciw Rosjaninowi nie miala (a wrecz bym byla bardzo zadowolona), ale boje sie ekstremalnego picia, jakos ten glupi stereotyp siedzi mocno wmojej glowie, choc wiadomo, ze o Polakach tez tak duzo ludzi mysli (i czesto jest to krzywdzace).

Gość sasdcxsa
zalezy od rejony. holendrzy to tchorze. nie licz na niego w ciezkich sytuacjach. smieszny kraj. cala potega na kredytach. a ciapki ich wykoncza. tchorze???????:):):):):):):):) nie licz na niego w ciezkich sytuacjaCH- NO AKURAT TEN TEST ZDAL NIEJEDNOKROTNIE na ocene 6. i w ogole ma wszytskie te cechu o ktorych marzy kazda kobieta:)

Gość załóż tej kobiecie
cvbcbcbcbc Czasami glupie sa te stereotypy o "dziadowskich" krajach. Mam 3 kolezanki (!!!) zwiazane z Rumunami, wszystkie bardzo szczesliwe, a faceci nie dosc ze przystojni, powazni, to ciezko pracuja i maja ambicje. A 1 jest z Bulgarem i tez bardzo zadowolona, planuje zycie wlasnie w Bulgarii. Ja bym nic przeciw Rosjaninowi nie miala (a wrecz bym byla bardzo zadowolona), ale boje sie ekstremalnego picia, jakos ten glupi stereotyp siedzi mocno wmojej glowie, choc wiadomo, ze o Polakach tez tak duzo ludzi mysli (i czesto jest to krzywdzace). ////////// Bo ludzie myślą, że Rumuni to cyganie, a to tak nie jest. Cyganie to hindusi, którzy rozjechali się po świecie, obecnie jest ich najwięcej bodajże na Słowacji lub w Czechach. Rumuni owszem są innej urody, często ciemniejsze włosy lub rude, trochę ciemniejsza cera, ale nie tak ciemni, jak Bułgarzy. Podczas II wojny światowej było tam sporo cyganów, gdyż uciekali przed Niemcami,a Rumunia była przychylna tak, jak i dla Polaków. A potem Ci cyganie znowu podróżowali i wszyscy myśleli, że to Rumuni, a oni tylko z Rumunii przyjechali.

Gość dobrochna lato
cytat, zaloz tej kobiecie : "Cyganie to hindusi, którzy rozjechali się po świecie, obecnie jest ich najwięcej bodajże na Słowacji lub w Czechach". Wiekszej bzdury juz dawno nie czytalam hahaha :D Mylisz sie dziecko drogie. Prosze, doczytaj i doucz sie najpierw. Cyganie sa Rumunami. To z Indiami nie ma nic, absolutnie nic wspolnego.

Nieładnie generalizować, ale wszyscy Holendrzy i Holenderki, których poznałam byli sympatyczni, ale dwulicowi. I puszczalscy! :p

"Wiekszej bzdury juz dawno nie czytalam hahaha Mylisz sie dziecko drogie. Prosze, doczytaj i doucz sie najpierw. Cyganie sa Rumunami. To z Indiami nie ma nic, absolutnie nic wspolnego." Radze TOBIE sie douczyc ;) Romowie z Indiami maja duzo wspolnego. Oni pochadza z Polwyspu Indyjskiego

Gość poza polska juz
Ignorant people in the west associate their origin with Eastern Europe, like Hungary and Romania. That's false, even if indeed large gypsy populations are to be found there (in Bulgaria they represent 15 % of the population, 10 % in Hungary and 7 % in Romania). No wlasnie ignoranci mysla ze Rumuni itp to cyganie i jeszcze kaza sie douczyc. :)

Gość mr antonius
No i po kij nam potwierdzenie takiej miernoty jak ty? Zalatujesz wsią na kilometr :D