Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glodomor

jak Wy to robicie

Polecane posty

Gość glodomor

Jak dajecie rade na tych dietach? Podziwiam naprawde. Ja nie potrafie funkcjonowac jak jestem glodna. A jestem glodna caly czas. Oczywiscie nie jem caly czas ale musze co jakis czas cos zgryzc, bo mnie ssac zaczyna ;) Mowia, ze zeby schudnac to wystarczy nie jesc fastfoodow, slodkiego, zdrowo sie odzywiac. Ja w zyciu nie zjadlam fastfooda, za slodkicm tez nie przepadam, w miare zdrowo jem i jakos nie jestem szczapowata niestety. No gruba tez nie ale fajnie by bylo wazyc pare kg mniej. Jakie jeszcze modyfikacje mozna by bylo wprowadzic ale tak zeby nie bylo monotonnie i zebym sie nie zaglodzila?

ja jestem na diecie 4 dzien i jakos się trzymam;) 1 dzień był najgorszy, a teraz juz nie czuje głodu. Wczoraj bylam ze znajomymi i oni zamowili pizze i nie tkenałam nawet kawaleczka:) jestem z siebie dumna!

Gość glodomor
no dobra ale chcesz zeby Twoje zycie do konca zycia tak wygladalo? Serio, nie ma innego wyjscia? :D Ide ze znajomymi na piwo, patrze jak oni pija i jestem z siebie dumna? Nie wiem, mnie ciagle ssie. Przeciez nawet jak wieczorem wracam z silki czasem dosc pozno do domu to nie zasnelabym na glodniaka. Kiedys sie tak polozylam to w nocy mnie ten glod zbudzil :D

Gość dlaczegomniesietoprzytrafilooo
jest inne wyjście, ale niedostęne dla leniwców i spasionych lasek, ktoe by chciały schudną za pomocą cudownych śrdodków. Tu masz wskazówki, zrób z tym, co chcesz: http://www.sfd.pl/%5Bart%5D_Co_jedz%C4%85_Ladies_SFD_-t752315.html http://www.sfd.pl/Ladies_SFD-f403.html

Nie wiem co jesz, wiec trudno doradzic...ja jem duzo warzyw, chudego miesa, gotuje bez tluszczu, wykluczylam cukier. Jak gotuje nie uzywam gotowych sosow, smietany, maki etc. Pije duzo wody, ograniczam weglowodany, jem brazowy ryz, pelnoziarnisty makaron. Nie chodze glodna!!! To wazne zeby jesc w momencie jak jestes glodna i nie dopuscic do wilczego glodu. Przegryzam migdaly, orzechy bez soli, gorzka czekolade, pije chude mleko, jem jogurty owocowe jak mam ochote na cos slodkiego. No i sport, to przynosi rezultaty! Ja widze efekty po plywaniu.

nie chce sie ograniczać do konca życia, ale żeby schudnąć niestety trzeba sie ograniczać... jak chce schudnąć te 7 kg to wiadomo, ze przez pewnien okres nie bede jadła fast foodów, słodyczy i to jest powod do dumy, ze potrafie sobie odmowić jak mam wyznaczony cel. Jak wróce do upragnionej wagi to myśle, ze od czasu do czasu pozwole sobie na chwile zapomnienia, ale aby utrzymac upragnioną wage TRZEBa sie kontrolować TAK do konca zycia jeżeli mamy tendencje do tycia czyż nie uwazasz?

Glodomorze niestety jesli chcesz schudnąć trzeba pocierpieć i jak idziesz ze znajomymi do baru i odmawiasz sobie tej pizzy lub piwa to myśle, ze naprawde jest to powod do dumy bo to znaczy ze kontrolujesz się bo sama wiesz , ze to trudna sprawa. Odchudzanie nie musi trwać do konca naszych dni...Mysle, ze warto troszke pocierpieć. Nie wiem jak dużą masz nadwage, ale wszystko da sie zrobić. Ja właśnie wróciłam z restauracji bo bylam na randce ze swoim kochanym i zamówiłam WARZYWA NA PARZE , a on wpierniczał placek po zbójnicku i jakos to przezylam:) a zamiast piwa czerwone wino na trawienie

Gość glodomor
Nie lubie wina ;) No a jak ze znajomymi ide na piwo to raczej wszyscy pija piwo. Mialabym siedziec i patrzec jak pija, przydeoptywac jezyk i byc z tego dumna? To szczerze mowiac wolaabym juz nie isc ;) Nigdzie nie napisalam, ze jestem spasiona ;) Warzywa tez jadam. W zasadzie to jadam wszystko ;) Wlasnie zawsze jem w momencie jak czuje glod, bo nie cierpie jak mnie ssie ;) Wiec nie chodze glodna. I o to mi chodzi wlasnie - nie potrafilabym byc glodna. Na slodkie to ja rzadko miewam ochote. Jogurtow nie lubie. Jedyne co to nie jadam raczej odtluszczonych rzeczy. Lubie zwykly ser bialy, zwykla smietane, nie smakuja mi produkty "light" ;) Cukru tez nie uzywam, soli zreszta tez (ale nie ze wzgldow zdrowotnych, nie lubie slonego smaku). I nie uuzywam tez zdrowej zywnosci typu "brazowy ryz" itp. Wiem, ze moze zdrowe ale nie stac mnie niestety ;) Nie, no co do ruchu to nie poruszalam tego tematu bo akurat tego to mi na pewno nie brakuje ;) Chodzilo mi tylko o to zywienie. Czy raczej jego brak :P

Gość glodomor
anusia fajna stopka, jakze prawdziwa. Tyle, ze trzeba dodac, ze brak pozywienia zabija szybciej :P :D