Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pajeczynka lesna

przypilowalam sobie sama zęba i teraz mnie boli

Polecane posty

Gość Pajeczynka lesna

Mam ladne rowne zeby ale mialam jedną jedynkę duzo dluższą niz drugą i wyglądlaam poprostu obrzydliwie. Dentystka mi powiedziala ze mozna na to aparat zalozyc zeby troche ją schowac ale nie bede sobie aparatu zakladac tylko po to :O poza tym mnie nie stac na aparat. Zeba mi nie chciala spilowac bo piwiedziala ze sie zetrze szkliwo :O no to ja kupilam sobie pilniczek wyparzylam go we wrzatku i sama sobie spilowalam i teaz mam jedynki takiej samej wielkosci bez pomocy zadnego aparatu :D i tak orzez rok chodzilam i nic mnie nie bolalo, potem powoli zacza ten zab byc wrazliwy na cieplo zimno, a tera z wkoncu doszlo do tego ze nawet wody nie moge sie napoic tak boli... nawet jak wciagam owietrze to boli mnie ta jedynka, wie ze srarlam szkliwo i jest teraz nadrazliwy, co moge zrobic zeby tak nie bolalo? dentysta moze mi cos z tym zrobic??? pomocy. aha i wiem ze glupio zrobilam wiec prosze mnie nie wyzywac :)

ja nie wiem czemu stomatolog Ci tego nie spilowal, przeciez takie rzeczy sie normalnie robi

Gość egfjfgjf
Jeżeli to nie jest prowo to jesteś tak głupia, że mi szkoda słów. Już za niedługo się przekonasz, że lepiej było mieć jednego zęba większego niż taką piękną DZIURĘ na jego miejscu :D

Gość czytaj tu
uszkodziłaś szkliwo to czego się dziwisz że cię ząb boli.

Gość Pajeczynka lesna
no dobra to wszystko wiem ale pytanie jest takie czy sie da cos z tym zrobic :)

Gość czytaj tu
a moze tak do dentysty a nie na forum?

Gość women on webbb
może sobie koronke zrób na tym zębie??