Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stoprocent pśp

sobotni entertainment. start!

Polecane posty

Gość cześć paletz
dla łułatwienia informuję: palisz fajkę na azocie i dałaś mi fotę z fantomem:classic_cool: teraz jasne? więcnie zwlekaj ja sie zrewanżuję fotą z zaplątanym, rasowym przybłędą:classic_cool:

Gość cześć paletz
no, zajarzyłaś w momencie-masz chyba takie samo ajkiju jak ja czyli 149:classic_cool:

hahaha :D Ty to mje zawsze rozbawisz 🖐️ szczerze myslałam że mam kurva większe :O:classic_cool:))) no to dobre. skoro już wiemt kim jesteśmy to mogę w spokoju stąd odejść :classic_cool: napisz do mnie emila. to Ci piertolnę jakąś focią :classic_cool: bo ja Ciebie nie mam juz w kontaktach :O gdyż odzywasz się raz na ruski rok i mje to fkurviało :classic_cool: żegnam 😭 idę golić to i owo. bo za godzinę trza wyjść. bye bye maszkary :classic_cool:🖐️

Gość cześć paletz
no to nara, no i pogratuluj mi bo otrzymałam państwową nominację a co za tym idzie też kasę:classic_cool: samotnej kobicie "lubiejącej" lukzusy to jak świni do koryta:classic_cool:🖐️ nie pisałam bo w moim fachu ni ma strachu tylko robota:o a poza tym po rozwodzie opiekuję się teściową:D fajna z niej babka:p

Gość cześć paletz
no a ta stopka:o widziałam, że masz małe jak Małysz paletz, ale nie pomyślałabym, że asz tak małe:o :p

Gość podbiję z litości
:classic_cool:

Gość znaj me dobre sercyme
:classic_cool:

:D a co masz zapisane to foto na kompie ? :classic_cool: i co powiesz, że czyje to jest :classic_cool: dobrze, że ja tego nie wrzuciłam na fejsa a miałam taki plan :classic_cool: ale jeszcze by mje ktoś kurva rozpoznał :classic_cool: