Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaona0011

Rozstanie. Jak sobie poradzić?? Pomozcie...

Polecane posty

Gość takaona0011

Byłam z chłopakiem 3 lata, zerwałam z nim, on codziennie pisze ze kocha, ze teskni, ja tez go bardzo kocham, powiedzcie jak sobie poradzic?

Gość 122330081802KKK
Po co zerwałaś,skoro go kochasz ?

Gość takaona0011
rozstałam sie z nim dlatego ze jest chlopakiem typu takiego żartownisia, w ciagu trzech lat nie byl az tak bardzo zartowny ale teraz to juz przesadzil, jakas dziewczyna na uczelni za nim lata pisala esy, a on jej na zarty napisal"szkoda ze sie nie spotkamy" potem jakiejs kolezance ktorej wcale nie znal "milo bylo ciebie poznac" zachowuje sie jak dziecko, nie toleruje tych jego zartow, on ciagle mowi ze przeprasza ze to byly tylko zarty ktore juz sie nie powtorza, dziennie mi pisze po pare esow ze mnie kocha ze chce byc ze mna cale zycia a ja nic mu nie odpisuje...jakos nie potrafie wybaczyc tych zartow co o tym myslicie? dobrze zrobilam?

Gość takaona0011
najgorsze jest to ze go kocham...

Gość takaona0011
jesli chodzi oto czy byly zarty czy nie, to ja wiem ze byly, nawet ostatnio bylam z nim na imprezie i on obejmuje mnie i mowi cos do kolezanki "ja sie toba zaopiekuje" wtedy odepchnelam go a ten pyta co mi jest bo to jest taki typ przemilego zartownisia taki ma charakter;/

Gość takaona0011
czy ktos mi doradzi jak sobie poradzic z rozstaniem? to bardzo boli

Gość takaona0011
widze ze nikt niechce nawet porozmawiac eh :(