Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiooooooooooo

jak zrzucic 4 kg?

Polecane posty

Hej, mam 153 cm wzrostu i waze niecałe 53 kg. Chcialabym zrzucic 4 kg - nie zalezy mi na tym, zeby to było 4 kg w pół tygodnia, ani nie chce stosowac zadnej diety gdzie jest szczegolowo rozpisane co na obiad, co na sniadanie w kazdym dniu - bo po prostu nie mam na to czasu. Chciiałabym usłyszec jak powiedzmy w 2 miesiace pozbyc sie tych 4 kg. Bardzo mi na tym zalezy. Szczegolnie zalezy mi na schudnieciu z brzucha. I czy waga 49 kg przy 153 cm wzrostu i 31 latach zycia bedzie ok?

Gość kosmiczna powloka
Nie da się sama chciałam schudnąć 5 kg. Jestem na diecie od 3 miesięcy i w tym czasie przytyłam 2kg.

jak to sie nie da?

Gość wszysko się da
dieta nazywa się MŻ lub bardziej dosadnie dieta Auschwitz-Birkenau jest dietą starą jak świat mój znajomy od marca [przez 1/2 roku] schudł 57kg oczywiście po konsultacjach zemną od marca 2012 ja też biorę się za siebie parę kilo muszę zrzucić ! :classic_cool: podstawą jest pożegnanie się z jasnym pieczywem ziemniakami i cukrem itp w to miejsce jemy świeże warzywa i owoce [stąd zaczynamy w marcu] produkty light i dietetyczne kasze ryż w rozsądnych ilościach no i oczywiście jemy częściej w mniejszych porcjach ale na 24/h ogólnie 1/2 mniej niż przed dietą [nie przekraczamy 1000 kalorii] zamiast mocnej kawy czy herbaty wodę niegazowaną lub colę light no i ruszamy się więcej no i co proste jak budowa cepa !!!!! :D 🖐️ :classic_cool:

Gość kosmiczna powloka
Jak mniej jeść jak lodówka pęka w szwach wypchana smakołykami a człowiek z domu wychodzi rzadko.

jeżeli jedzenei jest jedyny m hobby to faktycznei trudno, zapisz sie na fitness, wyjdź ze znajomymi na kawę, bialrd, piwo, skutecznie zapomnisz o jedzeniu :)

Gość kosmiczna powloka
Ale mi się nie chce.

Gość jak ci sie nie chce
to nadal bedziesz tucznikiem :classic_cool:

Gość jak na fitnes
jak ma isc na fitnes jak nie ma czasu.ja zrzucilam 9 kg.bez drastycznej diety.odstawilam tylko napoje gazowane i wszystkie soki,wszystko co słodkie.zamias smazyc gotowalam na parze.sniadanie jadlam normalne,ok.godz,10 jogurt z musli,obiad normalny byle bez tlustego jedzenia,ziemniako i makaronu i najpozniej o 15 godzinie.jak mnie nachodzila ochota na cos slodkiego jadlam batony z musli czy cos w stylu corny.no i oczywiscie zero podjadania,batonikow,kabanosow itd.i trzeba sie pilnowac bo pokusy sa,ale jak juz mowilam,wszystko da sie zastapic mniej kalorycznym zamiennikiem.no i duzo wody mineralnej niegazowanej

Gość jak na fitnes
dodam ze jestem twojgo wzrostu.a wazylam 49 kg.pozniej przytylam do 68 kg(sick!)

Gość jak na fitnes
i wiem z doswiadczenia ze nie trzeba sie glodzic.aha i najwazniejsze nie jesc po 18.jezeli juz,to najpierw sie napij wody,a pozniej jakas salatke czy cos