Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy 4 lat to nic nie znaczy

ile mozna przepraszać?

Polecane posty

Posadziłem niesłusznie była o zdradę, zerwałem z nią wtedy. Potem dowiedziałem się jaka jest prawda, cóż popełniłem błąd Ona nie chce mi wybaczyć, mamy na marzec ustaloną datę ślubu, dziecko ok 4 lata wspólnego życia, które nic dla niej nie znaczą, po ona zamknęła ten rozdział tak po prostu.Przepraszałem ją na wszelkie możliwe sposoby ciągle słyszę spierdalaj na co liczysz, nienawidzę cię, zostaw mnie i takie tam i tak już 3 mechy, przecież i tak już będziemy na siebie skazani Ona natomiast uważa że do dziecka też mam się nie zbliżać Jej kompletnie odbiło po prostu zwariowała dobrze zerwałem z nią podejrzewam że ona też by ze mną zerwała gdyby fama poszła w druga stronę i co ja mam robić?

Gość Panna LL
13letni uczeń gimnazjum pisze lepiej od ciebie, nie żeń się za młody i za głupi jesteś

Gość dobre dobre dobre
nic nie rob. im wiecej bedziesz przepraszac tym bardziej ona sie zawezmie. bo baby kochaja byc przpraszane. jak zlapia taka okazje to juz nie puszcza. odetnij sie od tego. powiedz jej zeby ci to napisala ze masz sie odpierdolic i zniknij. nie poskwierczy bez ciebie . wtedy zmieknie.

Gość jakie wy dziwne jesteście
dobre :O

Gość dobre dobre dobre
Nigdy nie miałem dziewczyny więc wiem jakie błedy popełniają faceci, olej ją i swoje dziecko, pokaż jej, że nic dla ciebie nie znaczą! A jak jeszcze ją o coś niesłusznie posądzisz to niech ona cię za to przeprasza!

Gość podaj pierwszą literę swego im
przeciez nie moze ci zabronic kontaktu z dzieckiem, czyli i tak już zawsze musicie miec ze soba kontakt

Gość Eeerrr...
Albo nie chce juz z Toba byc,albo podoba jej sie to, jak za nia biegasz. ja bym na Twoim miejscu dala sobie juz spokoj, bo skoro od 3 miesiecy przepraszasz bez skutku, to ni mozesz juz nic wiecej zrobic. Moze to typ ksiezniczki. nie wiem tylko dlaczego zakladasz, ze i tak juz bedziecie na siebie skazani? To, ze macie dziecko nie znaczy, ze musicie byc razem do konca zycia! Slubu tez nie macie, a nawet gdybyscie mieli, to tez nie jest zadna gwarancja. Cos mi sie wydaje, ze jak przestaniesz sie do niej odzywac, to ona za Toba zacznie gonic. Medal ma zawsze dwie strony i ona moze faktycznie przesadza, ale Ty to wszystko zaczales oskarzajac ja bezpodstawnie o zdrade. Tez bym sie zastanowila, czy byc z facetem , ktory wierzy plotkom bardziej niz mi, tyle, ze nie zwodzilabym go, bo jak ja mowie nie, to jest nie, nie ma u mnie drugich szans i nie robie sobie "z geby dupy".

Gość spookkyyyyy
"Posadziłem niesłusznie była o zdradę, zerwałem z nią wtedy. Potem dowiedziałem się jaka jest prawda, cóż popełniłem błąd" chech rzuci kamieniem pierwszy kto jest bez winy :)

panna LL czy jakoś tak 13 uczeń gimnazjum to cie rucha Ale czy ona zwariowała, ciągle tylko jej głupkowaty śmiech słyszę a potem co najwyżej szał,już nawet ludzie psy wzywali na początku bo nie wiedzieli co jest grane Miesiąc się do niej nie odzywałem po zerwaniu, czy ona tak bardzo to przeżyła ,że padło jej na łeb w wieku 27 lat, a kwestia przepraszania może faktycznie nie wypuści tej okazji, ale ona to przekłada ogólnie Zabrania mi kontaktu z dzieckiem i wogólę odpierdala taką komedie np chce zmienić imię dziecku bo jak twierdzi ja je wybrałem Teoretycznie nie jesteśmy razem, ale praktycznie jesteśmy już prawie że złączeni na całe życie

Gość spookkyyyyy
"dobrze zerwałem z nią podejrzewam że ona też by ze mną zerwała gdyby fama poszła w druga stronę" plotki nie były błedne ... były prawdziwe

Gość spookkyyyyy
"i co ja mam robić?" nic juz nie masz do niej zadnych praw, niech znajdzie sobie innego i bedzie z nim sczesliwa

Gość kosmiczna powloka
Swoim zachowaniem pokazałeś jej jaki naprawdę jesteś. Nie wart tego by dla Ciebie życie marnować. Niegodny zaufania egoista. Na miejscu Twej byłej narzeczonej postąpiłabym tak samo. I to raczej nie jest księżniczka, która lubi jak face ją błaga o wybaczenie. Ta kobieta przejrzała na oczy. Ale kontaktów z dzieckiem nie powinna Ci utrudniać. Zrób sobie i jej przysługę i daj jej święty spokój.

Nie mam już sił do niej, tak się staram, zostawiłem dla niej wszystkie kochanki a ona mi takie cyrki odstawia, i skąd miałem wiedzieć że źle ją posondziłem? hoć jakby to była prawda to urwałbym jej łeb a dzieciaka roztżaskał o sćianę. Głupia krowa

Gość Kłoliberek
Z twoich postów i wulgarnego języka wynika tylko tyle że jestes patologią, dziewczyna dobrze robi, że nie chce marnować życia z tobą. Iteż nie dopuściłabym do kontaktów dziecka z takim prostakiem:-O

Kosmiczna wyręczyłaś mnie z pisania:D To samo miałam napisać.. :) Jedynie dziecko powinno nie być w to wmieszane.

Gość Panna LL
Jedyne co ty "ruchasz" to twoja ręka bo nie wierzę, że jakakolwiek dziewczyna związałaby się z takim pustakiem:-O

Gość Pinkoss
A ja bym utrudniała kontakty z dzieckiem jak najbardziej. Po co dziecko ma mieć kontakt z takim wulgarnym prostakiem? Lepiej niech kobitka znajdzie porządnego faceta, który będzie ojcem dla jej dziecka.

Gość spookkyyyyy
Wiesz co nie bądź śmieszna, sama byś zerwała z kolesiem jak by ci najlepsza psiapsióła głupot naopowiadałą, ona mi tez dowodu nie przedstawiłą wtedy tylko dopiero po miesiącu" "Nie mam już sił do niej, tak się staram, zostawiłem dla niej wszystkie kochanki a ona mi takie cyrki odstawia, i skąd miałem wiedzieć że źle ją posondziłem? " nie posadziłes jej zle..zdradzała

Gość spookkyyyyy
a teraz idz spusc ja w sedesie

wiesz co, ja ją troche rozumiem, nie opisales jak wyglądało zerwanie ale chyba baaardzo ją zraniłeś, zrozumiała ze wierzysz innym a nie jej poczyła sie zraniona najbardziej na swiecie.. i Ci juz nie ufa skoro zrobiłeś z niej szmate. mysle że jest za bardzo zraniona by Ci wuybaczyc i na dzien dzisiejszy nie chce z Tobą byc... A jesli Twoje przeprosiny wyglądają tak jak dzis "a moze to nie moje dziecko? testy zrobic?" To ja sie jej nie dziwie...