Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mallutucy

Faceci - jakie kobiety zasługują na miano PIĘKNA?

Polecane posty

Gość mallutucy

SZCZEGÓŁOWO-na co zwracacie uwagę? Czy zagadujecie piekne kobiety? Odpuszczacie sobie?

Gość ja odpuszczam
trzeba znać swoje miejsce w społeczeństwie

Gość wiedzzzminn
spadaj

Gość mallutucy
Dlaczego? Moze akurat sie spodobasz wiec dlaczego od razu rezygnowac przy tym tracac szanse na milosc?:(

Gość mallutucy
wiedzmin do kogo to?;)

Gość ja odpuszczam
piękne kobiety nie interesują się przeciętnymi facetami. lepiej odpuścić niż robić sobie niepotrzebne nadzieje

Gość mallutucy
nie wszystkie takie są;)

Gość mallutucy
podbijam,wypowiadajcie się

Gość monopassa
won :)

Gość Szymuś
te wąskie w pasie

Gość ja odpuszczam
takie czyli jakie? z urodą idą zwiększone wymagania, to jest oczywiste. jakbym był przystojny/bogaty też bym się nie interesował przeciętnymi tylko brałbym się za te z górnej półki.

Gość ghgvh
ja dzisiaj w autobusie widziałam taka piekna dziewczyne z kolesiem ktory do przystojnych raczej nie nalezy, mial tradzik i w ogole lichej postury.. przytulali sie calowali wygladali na szczesliwych az dziwne ze taka ladna dziewczyna z jakims nieciekawym z wygladu kolesiem

Gość mallutucy
to ja chyba jestem jakaś dziwna. Znam kilka osób tj dziewczyn naprawdę b.ładnych,zdolnych,ambitnych , i co ? 2 z nich są w związkach z tzw paszczurami, bo po prostu przyciągneli je wnetrzem.Znam dobrze te osoby i nie maja zadnego interesu w tym zwiazku:) startowac zawsze mozna cos najwyzej kosz,ale chyba lepsze to niz pozniejsze zadreczanie sie a co by bylo gdybym zagadał itd(czeste przy jej widoku z 'paszczurem') Pozatym,sama nie jestem brzydka,od facetów słyszę ' piękna ' 'sliczna ' itd. jednak nie chce miec pieknisia tylko normalnego faceta, nawet paszteta ale zebym przy nim czula sie swietnie;)jakos do przystojniakow nie mam zaufania mimo ze nie bylam w zwiazku z pieknym nigdy.To moj swiadomy wybor

Gość mallutucy
startowac zawsze mozna co najwyżej dostaniesz kosza* tak miało byc

Gość mallutucy
no widzisz,właśnie o to chodzi,widze ze faceci maja tendencje do zlych wyborow-za piekne uwazaja puste plastiki

Gość mallutucy
up

Gość ja odpuszczam
od razu plastiki - nie wiesz jaki mam gust, nie pisz tak... dostać kosza to nic fajnego , zapewniam Cię, a jak jest on 100% pewny to po co się starać? i wcale się nie zadręczam, teraz spotykam się z kimś, to dopiero początek znajomości w zasadzie i jest fajnie. oczywiście dziewczynie daleko pod względem urody do tych, które mi się naprawdę podobają, ale za to ona nie ma jakiś wymagań z kosmosu bo zdaję sobie sprawę, że żadnym adonisem nie jestem

Gość ja odpuszczam
a jak piękna się zpotyka z brzydalem to on też musi mieć ładne $$$ ciekawe jak długo z nim będzie jak mu źródełko wyschnie. albo jakaś lepsza partia się pojawi w okolicy

Gość mallutucy
widać na jakie trafiałeś.. ;) fakt nie wiem jaki masz gust ale z tego co obserwuje facetom podobaja sie dziwki,plastiki itd a pozniej placza ze szans nie maja u takich... tak samo jak Ty mowisz ze musialby brzydal miec full kasy tak ja mowie ze nie!:) i wiem bo jestem tego przykładem;) chociaz nie chcialabym byc z kims kto jest zdesperowany i nie podobam mu sie. dlaczego nikt nie wypowiada się?

Gość ytytytyt
śpią, żeby wstać o 3 na maincard ufc słuchaj to nie chodzi o to na jakie trafiałem, tylko o to jak jest. proszę nie rozśmieszaj mnie - będąc atrakcyjną i mając możliwość spotykania się z atrakcyjnym wiązałabyś się z brzydalem? jesteś masochistką czy jak? bo jaki jest tego sens? z tymi plastikami to bzdura, większości facetów się one nie podobają, a wzbudzają zainteresowanie o tyle, że wydają się "łatwe", co też niekoniecznie jest prawdą. co do desperacji - sorry po prostu trzeba mierzyć siły na zamiary.To nie jest tak, ja też bym się nie spotykał z kobietą która totalnie mi nie odpowiada z wyglądu. Teraz zakręciłem się koło dziewczyny która jest niska, szczupła więc to jak dla mnie na plus, ale pod względem reszty wyglądu to szału nie robi, taka niestety prawda. ona pewnie myśli tak samo bo nie wyglądam niestety jak chippendale, choć bym bardzo chciał

Gość ytytytyt
no właśnie - wyobrażasz sobie takiego gościa jak ja u boku tej top model? to tylko w hollywoodzkim filmie jest możliwe i to tym najbardziej tandetnym

Gość ja odpuszczam
tam wyżej to ja pisałem, sorry wkleiło mi nazwę z innego tematu

Gość mallutucy
A Ty spac nie idziesz?:P Jaki jest sens? Mnie bardziej pociagaja typowi 'brzydale' niz piekni.. moze i jestem masochistka.Mam powodzenie u tych najpiękniejszych a jednak mam ich gdzies.Po co mi piekny?Dla szpanu przed kolezankami? To jest moje zdanie tylko i wylacznie:) Ty masz prawo miec inne,

Gość mallutucy
a co z Toba jest nie tak?

Gość ja odpuszczam
ja? ja nie oglądam live bo mi net tnie, ściągam na twardziela cały event jutro rano a po co Ci brzydal? żebyś czuła się fajna, że nie jesteś plastikiem? chcesz pokazać jaka jesteś uduchowiona, że bierzesz brzydkiego ale z "wnętrzem"? jak na Twojej drodze stanie i przystojny, i fajny to niestety tamten pójdzie w odstawkę, takie jest życie. możesz zaprzeczać, ale szczerze mówiąc mało w to wierzę. co ze mną jest nie tak? nic. po prostu jestem normalnym kolesiem. znasz to powiedzenie " tall, dark, handsome"? za nic nie można mnie dopasować do żadnego z tych epitetów

Gość mallutucy
wiesz,wierzyc nie musisz. podobno jestem atrakcyjna i uwierz mi,ze na drodze stanelo mi kilkunastu takich przystojniaków. i co? jakos kazdego odrzucilam. jesli bylby fajny to ok,jako znajomy.ale w uczuciach jestem stała i na pewno bym nie zostawiła.znam siebie. dziwne masz myslenie, albo ja dziwny gust. nie robie tego na pokaz, nie mam zamiaru nikomu niczego udowadniać, po prostu przystojniakow nie lubie, i szczerze mowiac nie mam na to argumentow,po prostu tak mam

Gość mallutucy
nie jest z Toba zle, skoro przecietna dziewczyna sie Toba zainteresowała.A nawet mozna powiedziec ladna skoro jest bez wiekszych wad, do tego szczupla... chcialbys podesłać zdj? moglabym doradzić coś.

Gość ja odpuszczam
tak jak powiedziałem - nie jest to dziewczyna od której odrzuca, bez przesady. co do zdj - co Ty mi chcesz doradzać?:D pod nóż nie pójdę i żadnej masy sobie wstrzykiwać nie dam. zresztą jak pisałem kokosów też nie zarabiam i tak by mnie nie było stać:P

Gość mallutucy
u niektórych wystarczy zmienić fryzurę, np wyleczyć cerę, jakieś ciuchy dopasować,minimalnie wycwiczyc cialo, i bedzie lepiej.Obiecuje ze bede szczera;)

Gość mallutucy
słuchaj, ja muszę iść, nagle spr rodzinne jesli chcesz wyslij na emylys@wp.pl wejdę jutro popołudniu pozdrawiam:)