Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anann

Czy ktoras z Was odczuwała cos takiego na poczatku ciazy?

Polecane posty

Gość anann

Bole zoładka, mdlosci ale bez wymiotow, uczucie w brzuchu jakby glodu ale jednak brak apetytu. Jesli tak, to w ktorym tygodniu ciazy okolo?

Gość Ludzie na łeb upadli
Autorka ma pewnie nie więcej jak 18 lat jak zadaje takie pytania :o i pewnie zastanawia się czy jest w ciąży i szuka sobie objawów.

Gość anann
szczerze mowiac boje sie bardziej choroby jesli sie dowiem, ze nie sa to objawy typowe dla ciazy

A rzeczywiście masz 18lat? Ja tak miałam ale nie pamiętam w którym tyg wiem że mdłości po paru miesiącach mi przeszły a to uczucie głodu równoważne z brakiem apetytu zostało do końca. Jak ja tego nienawidziłam!

Gość anann
Nie, nie mam 18 lat i ciaza nie bylaby dla mnie tragedia. Okres mam miec w przeciagu najblizszych 4 dni, zobaczymy. Zoladek mnie boli juz od paru dni, ale niedawno lecialam 9 godzin samolotem i zastanawiam sie czy to moze byc przez to.

Gość maaarta23
objawy : brak @ od 3 dni (przy regularnych 28 dniowych cyklach +/- 1 dzień) , ogromny ból piersi i ich powiększenie, duży apetyt, ból pleców, lekka senność, białawy śluz, negatywny test robiony 2 dni temu ale popołudniu, aha dokładnie tydzień po owulacji czułam kłucie i ból jajników, które trwało 2 dni. Żadnych objawów sugerujących nadejście okresu. Pytanie : czekać na okres czy powtórzyć test ciążowy tym razem z porannego moczu. Jeśli tak to kiedy? z góry dziękuje za odpowiedzi

Nie dla każdej 18sto latki ciąża to tragedia! Marta - ja robiłam test w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki i też nie z porannego moczu wyszedł pozytywnie druga kreska bladzitutka ale wiadomo że na początku ciąży taka się pojawia. Możesz powtórzyć test albo zrób badanie krwi beta Hcg. Mnie dzisiaj boli podbrzusze jakbym miała @ a krwi ani nawet małej plamki nie ma...

Gość makabrasarah
do 3 m-ca to normalne. Mi takie mdłości jak piszesz pojawiły się bardzo wcześnie - ok. może 4 tygodnia... Potem już żygałam do 3 miesiąca

Gość maaarta23
polinkama -> piszesz ze boli Cię dzisiaj podbrzusze jakbyś @ miała a krwi zero. tzn. jesteś w ciąży, jeśli tak który tydzień/ miesiąc?

Gość małaaaaaaaaaaaaaaaa
polinkama: ja też wymiotowałam tylko 2 razy ale mdłości chyba były bardziej męczące od tego jakbm sobie zwymiotowała ..... okropne jest uczucie jak cchesz zwymiotowac nawet pchajac palce do gardła a tu nic ....

Gość małaaaaaaaaaaaaaaaa
polinkama: ile ma Twoje dzieciątko???

Pół roku. Jeju dziewczyny... Nie chcę tak szybko kolejnego bobasa. A może okres jeszcze przyjdzie? Nie miała żadna z was tak przed okresem. W pierwszej ciąży nie miałam takiej sytuacji. Myślicie że powinnam zrobić test?

Gość małaaaaaaaaaaaaaaaa
a karmisz piersią? jeśli tak to nie myśl, że to antykoncepcja, jak najbardziej możesz być w ciąży jeśli się nie zabezpieczacie :-/

Gość małaaaaaaaaaaaaaaaa
ja nie karmiłam piersią a okres przyszedł mi 9 msc po porodzie - przez ponad rok nie miałam ochoty na zbliżenia ......

Karmię piersią i wiem że to nie jest żadna antykoncepcja mam nawet tabletki cerazette ale jeszcze nie zaczęłam ich brać bo trzeba zacząć pierwszego dnia w którym pojawi się @ a kupiłam je po niej. I właśnie czekam na następną drugą po porodzie. Ale dodam że kochaliśmy się tylko analnie;-) raz tak pół na pół ale to było raczej w dni niepłodne i poza tym nie skończył tam gdzie trzeba;-)

Gość małaaaaaaaaaaaaaaaa
hardcorowiec z Ciebie :-)

Gość małaaaaaaaaaaaaaaaa
pisałam wyżej, że długo po porodzie nie mogłam, bolało i psychicznie i fizycznie i strach przed ciążą ............. do tego depresja poporodowa, a dziecko chciane i oczekiwane ..... teraz jest już dobrze, mała ma płtorej roku :-)

Gość anann
no wlasnie teraz to by byla bardzo wczesna ciaza.. od dobrych 4-5 dni tak mam, ale nic poza tym wlasciwie. jutro moze zrobie test..troche sie stresuje.. biore tabletki ale wymitowalam przez grype zoladkowa i cos mi sie wydaje ze moglo sie akurat trafic.. jaki wynik testu obstawiacie?

Gość anann
polinkama - tez obstawiam lekko bardziej na pozytyw ;)

Ale czytałaś moją ostatnią wypowiedź? Myślisz że ciąża w takiej sytuacji jest możliwa??!

Gość anann
tak, czytalam. z tego co mi wiadomo, po porodzie płodnosc jest zwiekszona, wiec co idzie z tym, szansa na ciaze wieksza. naprawde nie jestem pewna ale to wszystko wydaje mi sie dziwne. ale kto wie, moze tez to byc jakies zachwianie hormonalne. ja nadal nic nie moge jesc :( dzisiaj ide test kupic

Gość CzArNa_KoCuRkA
Mam takie małe pytanko.Czy na początku ciąży pochwa zrobiła sie wam tak 'ciasna' że bolała was podczas stosunku?Czy takie mocne rozpulchnienie jest objawem ciąży?Bardzo prosze o odp.

Gość CzArNa_KoCuRkA
Nikt sie nie wypowie??:(

Anan uważasz że ze stosunku analnego może wyjść ciąża? Ja podczas ciąży miałam normalną pochwę jedyne co było jej objawem to brak okresu.

Gość anann
mowials chyba, ze tez bylo pol na pol? Po prostu dziwne, ze okres nie przychodzi.. a ile juz? Dzisiaj bylam w supermarkecie i prawie zwymiotowałam na widok jedzenia. Robiłam test, negatywny. Może po prostu jakies problemy zoładkowe? Mam 3 dni jeszcze na dostanie okresu. Kiedy Wam zaczal test wychodzic pozytywny? A co do tej ciasnosci pochwy, to czasem tak jest, moze brak nawilzenia?

Gość CzArNa_KoCuRkA
Nie wydaje mi sie że za mało nawilżenia bo mam zawsze dość 'mokro' i wgl nigdy tak 'ciasno' nie miałam więc zaczynam podejrzewać ciąże..

Gość anann
a masz jakies podstawy do tego zeby podejrzewac? pierwsze slysze o takim objawie ciazy