Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperateitaliangirl

operacja wklęśniętych brodawek piersiowych

Polecane posty

Witam dziewczyny, przejrzałam dokładnie forum i tematy na temat wklęśniętych brodawek, niplette i tak dalej, ale niestety nie znalazłam odpowiedzi dla siebie dlatego postanowiłam założyć nowy wątek z nadzieją że nie zostanie on skasowany. Niestety gdzieś w przeszłości nabawiłam się strasznych kompleksów. Mogłabym do rana wymieniać co mi się w sobie nie podoba mimo że wiem że brzydka nie jestem, często są to rzeczy które widzę tylko ja, inni tylko pukają się w czoło i nie dowierzają temu co słyszą... no cóż, taka jestem i zaakceptowałam już wiele rzeczy i defektów. Jednego nie potrafię. Mam wklęsłe brodawki od zawsze. Mam 23 lata. Kiedyś mi to nie przeszkadzało aż tak bardzo, miałam kochającego chłopaka który oglądał je przez 3 lata i dało się z tym żyć. Odkąd nie jesteśmy razem, od prawie 3 lat moje życie osobiste zaczyna stawać się dla mnie moim własnym osobistym koszmarem. Nie umiem tego zmienić, nie umiem temu zaradzić. Nie umiem kochać się bez stanika, nie umiem skupić się na sexie i czerpać z niego przyjemności bo myślę tylko o tym żeby mój chłopak przypadkiem nie rozpiął mi stanika. Kiedy to robi, koniec. Odpycham go, biedak sam nie wie o co chodzi a ja wiem ze jesli czegos z tym nie zrobie to go strace. Wiem jakie piersi są dla niego ważne, ale moj kompleks jest zbyt duzy zeby sie przemoc. Nosiłam niplette bardzo długo ale nie przynosilo to stalych efektow. Jak je sciagalam, sutki byly wyciagniete i spuchniete, troche obolale, efekt utrzymywal sie ok 20 minut i to by bylo na tyle. Myślę nad operacją, szukam dziewczyn/kobiet, które taka operacje przeszly w nie tak dawnym czasie.. Inetresują mnie ceny, czy jest to cos niezwykle drogiego, przede wszsytkim czy jest to trwałe, bolesne, ile czasu trwa gojenie... Będę bardzo wdzięczna za jakiekolwiek informacje... Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkie Panie. M.

Gość musiałka
Ja miałam wklęśnięte brodawki i też zastanawiałam się nad operacją ale niestety spanikowałam bo bardzo boję się tego typu zabiegów...teraz mam 7 miesięcznego maluszka którego karmię piersią i muszę Ci powiedzieć, że sutki stoją jak trza...:P (z tym, że na początku był problem i musiałam karmić przez nakładki silikonowe...) Jednak u mnie w prywatnej klinice ok 5 000 zl sobie zaśpiewali ale to było 6 lat temu...więc nie wiem ile teraz może kosztować...

Gość mamama27
może pierwsze psycholog seksuolog potem zabieg?

oczywiście że tak, przecież ja tu tylko pytam o kogoś kto ma coś takiego za sobą o rady i o informacje. musiałka, dziękuję bardzo!