Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

witam okre mi sie opoznia 5 dni mialam stosunek z chlopakiem przerywany w dni plodne tak mi sie wydaje ze to byly plodne mam bole podbrzusza dziwne pierszy raz takie mam bole piersi i zoladka czuje glod ale nie zjem nic bo mi zaaraz tak dziwnie niedobrze sie robi na mysdl o jedzeniu i tak mnie dziwnie pobolewa na dolke caly czas czuje taki bol dziwny lekko poboewa tak tak jak by cos tam bylo na dole i mam duzo sluzu czy to moga byc objawy ciazy ktoras tak miala prosze pomozcie

Gość Matko święta
Okres ci się spóźnia 5 dni i masz głód..." tak jak by coś tam bylo na dole " - to pewnie ruchy płodu już odczuwasz :P Gratuluje, jesteś w ciąży :D

tak szybko minal tydzien dopiero od stosunku czuje caly czas cos na dole taki dziwny bol nie boli bardzo tak lekko

odczuwam glod ale nie zjem nic bo mnie na mysl o jedzeniu brzuch boli zaraz a jak cos zjem to mi niedobrze

pisze tu o rady a nie zeby ktos sie nasmiewal lepiej sie nie wypowiadaj jak masz glupio pisac!!!!!!!!!1

Gość BeBeauty81
Zrób test skoro Ci się @ spóźnia.

Gość Matko święta
Jaśminowa_ dobre to było :D Muszę sobie gdzieś ten tekst zapisać :D

czy jest tu ktos kto naprawde pomoze a nie sie nasmiewa z innych ludzie tu pisza o rady anie zeby sie smiac z innych

Gość BeBeauty81
Z tego co zrozumiałam to okres Ci się już spóźnia więc test możesz zrobić. Ja robiłam trzy dni po terminie i wyszedł pozytywny. Nie ma na co czekać. Po co będziesz się denerwować.

Gość Ludzie na łeb upadli
Jutro to na mszę do kościoła, pomodlić się !

jak bede w ciazy to sie uciesze jak nie to tez prace mam takze bede mial dziecko z czego utrzymac chlopak sie sie dowiedzial ze podejrzewam ciaze to mnie zostawil odazru a bylismy ze soba 7 lat

Gość BeBeauty81
A co do objawów to ja oprócz braku @ i bardzo powiększonych piersi nic innego nie zauważyłam Dopiero mdłości zaczęły się od 6 tc.

powiekszonych to moze nie mam ale mam obolałóe bardzo jak tylko sie dotkne i te humorki moje

Gość BeBeauty81
Przykro mi z powodu Twojego chłopaka :/

nie jestem malolata dziecko drogie mam swoje lata lepiej sie nie wypowiadaj jak masz glupio pisac

Gość BeBeauty81
Obolałe też były i ciągle spać mi się chciało. Zresztą przez całą ciążę chodziłam niewyspana i przez to miałam humory.

be bauty mialas tez takie dziwne bole pobrzusza jak bys miala okres zaraz dostac ale nie dostala

Gość BeBeauty81
Nie pamiętam co z tym śluzem było. Byłam w szoku, że jestem w ciąży, która nie była planowana.

Mam swoje lata:D wow:D winszujemy w takim razie wiedzy, intelektu, faceta i ogolnie calokształtu:D bo jak dla mnie twoja pisanina wskazuje co najwyzej to ze masz gora z 17 lat:D

Gość skąd w ludziach
tyle złośliwości??? każdy kiedyś był młody i zaczynał się bzykać - i nie znam par które choć raz nie miałay stracha, że zbroiły bobasa! ja miałam takie obiawy w 2 miesiącu ciąży, więc myśle, że to Twoja wyobraźnia płata Ci figle, poniewasz boisz się, że wpadliście ...... radzę udać się do gienka po tabletki :-)