Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fddfsfdsfds

Wstawiłam nowe zdjęcie profilowe na Fejsbuka

Polecane posty

Gość fddfsfdsfds

Dostałam 24 lajki, w tym tylko 3 od facetów... W sumie to nie mam takich dobrych kolegów, bardziej znajomych czy to z pracy, czy uczelni. A wiem, że faceci nawet jak już się kumplują z dziewczynami, to tylko takimi, które ich interesują :O Ehhh czy ja kiedyś pozbedę się kompleksów?

Gość werwer43afsf
Ty masz kompleksy? Ja nie mam fb bo się wstydzę wstawić tam zdjęcie :(

Gość fddfsfdsfds
Wiesz, na zdjęciach często bardzo fajnie wychodzę, ale (jak widać) w rzeczywistości nie jestem atrakcyjna. Nie wiem czy jestem nieatrakcyjna bardziej fizycznie, czy mentalnie (osobowościowo). A może to i to.

Gość wydaje mi się
ja mam 3 lajki i nie mam kompleksów, mimo że nie mam za dużo znajomych ale to tez dlatego że lubie spedzac czas sama ze soba

Gość fddfsfdsfds
Też lubię własne towarzystwo, a na brak znajomych narzekać nie mogę, ale mogę śmiało powiedzieć, że nie mam powodzenia i w sumie trochę mi przykro

Gość fddfsfdsfds
Ktoś "lubi" Twoje zdjęcie ;) Mam też komentarze, że jakie ładne itd. No ale to wszystko z ust dziewczyn...

Gość wydaje mi się
ale na imprezie jak jestes to tez zaden nie podejdzie ? ja w sumie mam powodzenie ale mi tez przykro bo jedyny facet którego pragnę mnie nie chce więc chętnie bym oddała swoje powodzenie

Gość wydaje mi się
dziewczyny piszą że ładnie z własnej próżności, bo oczekują tego samego od ciebie. Ja prawie wcale nie komentuje, wiec moze dlatego nie mam lajków :P czasami mojej dobrej koleżance piszę że slicznie wygląda, choć nie jest, ale oceniam całokształt, bo ma piękną duszę

Gość werwer43afsf
Może spotykacie samych "facetów" jak ja co się wstydzą nawet fb założyć i dlatego uważacie że nie macie powodzenia- a taki jak ja nie zagada, nie poderwie :(

Gość atrakcyjnapanipsycholog
hahhahaaaa ale durna sucz z ciebie wow wstawilas nowe zdjecia na fb;d wpisz w kontakcie tvn 24 taka rewelacje,podadza jutro we wszystkich wiadomosciach moze i dzis przerwia programy maaasakra pustota niektorych ludzi mnie powala

Gość wujekOperookrwisty
buahahah dziewczyny serio ile wy macie lat że się tym przejmujecie , też mam fejsbuka i szczerze mam to w ..... czy ktos bd lubial moje foto czy tez nie

Gość fddfsfdsfds
"ale na imprezie jak jestes to tez zaden nie podejdzie ?" W sumie to rzadko chodzę na imprezy, jak już to na domówki, gdzie większość osób znam. A nawet jak kogoś nie znam, to raczej nikt do mnie nie zagaduje itd.

Gość fddfsfdsfds
"buahahah dziewczyny serio ile wy macie lat że się tym przejmujecie , też mam fejsbuka i szczerze mam to w ..... czy ktos bd lubial moje foto czy tez nie" Ale to nie o to chodzi ;) Rozwinęłam problem w dalszej części wypowiedzi. Mam prawie 22 lata i żadnego związku, ani nawet randki za sobą.

Ojejku, to "moje" zdjęcie chyba lubią dwie osoby i to właściwie nie profilowe, tylko z albumu - kota ze schroniska do adopcji. W ogóle fb mi się nie podoba, już wolałam nk, ale jak jeszcze była bez unowoczesnień, bo teraz to się drugi fb robi:o

Gość wydaje mi się
zmien kolor włosów, naucz sie robic fajny makijaż, zakładaj sexi łaszki.... tzn z tymi ciuchami jestem jednak po stronie indywidualizmu, ociekanie sexem jest dla desperatek wg mnie ;P

masz racje, najllepiej wstaw sobie foto gołej dupy napewno dostaniesz duzo lajkow;) albo wstaw sobie jakies ze szkolnej lawki, przeciez w podstawowce robicie duzo zdjec

Gość fddfsfdsfds
Nie jestem jakąś szarą mychą, lubię się ładnie ubrać (chociaż przyznam bez bicia, że ostatnio królują zwykłe swetry, jeansy i płaskie buty ;) ). Makijaż robię zawsze, delikatny (no chyba, że wychodzę gdzieś wieczorem, wtedy walnę jakąś szminkę albo podkreślę mocniej oczy). Mam kompleksy (różne, przeróżne), a moja dobra koleżanka powiedziała, że jestem "niedostępna" (według niej jestem ładna i fajna, mam fajne ciało itd). Kolejna rzecz, wiem, że wygląd nie jest najwazniejszy, dlatego dochodzi jeszcze problem osobowości. Może nie jestem ciekawą osobą?

Gość jijiojio
jakim debilem trzeba byc, aby obserwowac ile dostalo sie "lajkow"? Chyba naprawde trzeba nie miec zycia w realu, aby takie cos robic:O

Gość wydaje mi się
otwórz się , wyluzuj uwierz w siebie, uśmiechnij się, nie spinaj, pozwól sobie na swobodę, nie naciskaj, myśl będzie co ma być - takie nastawienie jest najlepsze, popracoj nad tym

po prostu jestes glupia

Gość whatwomenthink
A ja uwazam, ze jednak jestes szara mycha, przynajmniej dla facetow, skoro w wieku 22 dwoch lat nie masz zadnych doswiadczen z mezczyznami, a faceci sie toba nie interesuja, wiec radzilabym szarych myszek nie obrazac, bo obrazasz siebie:)

pisze sie popracuj nie popracoj

jezeli chcesz otrzymac pare dobrych rad na temat swojego wygladu wyslij mi swoich pare zdjec dobiore Ci makijaz , fryzure, ubrania. Robie to na codzien, jestem sama zadbana kobieta i moge pomoc

Gość svgfrhgj
a ja mam inny problem otoz na zdjeciahc wychodze gorzej niz w rzeczywistosci

Gość wydaje mi się
zawesze robie błąd w tym słowie, nie umiem też pisac spokój :O

wiele ludzi lepiej na zdjeciach niz w realu, wyslij zdjecia pomoge, czasem dobra metamorfoza czyni cuda

Gość fddfsfdsfds
Wolę nie wysyłać swoich zdjęć, ale dziękuję za dobre chęci. Lubię wysokie obcasy, obcisłe jeansy (chociaż mam kompleks na punkcie zbyt chudych - według mnie - nóg). Smaruję się balsamem brązującym, coby nie być zupełnie blada. Używam perfum, zawsze jestem czysta, o delikatnym makijażu już wspominałam. Mam dość gęste, długie włosy. Paznokcie zawsze pomalowane. Tu nie chodzi o ciuchy, tylko o coś innego... o ile wygląd fizyczny zawsze mogę poprawić, to siebie w środku już nie bardzo. Większość moich koleżanek ma w sobie coś, co lubię (nawet jeśli na pierwszy rzut oka to wada). Dlaczego nie umiem w sobie dostrzec czegokolwiek fajnego? :O