Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lily blossom

Kobieta sama w kinie/barze

Polecane posty

Gość lily blossom

Jak taką postrzegacie? Ja lubię czasem wyjść sama do kina, napić się kawy i zjeść ciastko, czy wypić lampkę wina. Brak faceta, niewielu znajomych, rodzina daleko sprawia, że musiałabym ciągle w domu siedzieć. Dzisiaj kelnerka podając mi menu zrobiła prawie przerażoną minę, kiedy podziękowałam za drugą kartę, mówiąc, że jedna mi wystarczy... Dziewczyny, wychodzicie same? No i pytanie do wszystkich - jak postrzegacie takie kobiety?, Aha, w razie pytan -mam 23 lata.

Gość wielki wybuch supernowego
siedząca sama kobieta to cel do rozpracowania w wiadomych celach tylko problem , że czasem nie wiadomo , czy naprawdę jest sama,

Gość bierz mnie gryź mnie
zdesperowana wariatka licząca na cud

Gość M0Nlka
Fiku miku jesteś luksusowa dziwką ?

Sam się ugryź, - jak będę miała ochote to pójde sama choćby na koniec świata i nic nikomu do tego :)

jak się nie ma z kim , to z braku chodzi sie samemu

nie wiesz co tracisz albo nie masz szans chodzić z kimkolwiek

słońce moje - o jakich szansach mówisz ??? jestem jak to się mówi - niezła ??- nie szukam bankomatu - jestem samowystarczalna - masz racje skłamałam :D - to była prowokacja nigdy nigdzie nie byłam sama - kocham ludzi i mam bardzo wielu przyjaciół- i szukam drugiej połówki, porozumienia dusz - dlatego jestem sama - od niedawna :):) ale nie samotna :):):)

sylvia postaraj sie rzucić na jakiegoś faceta na pewno zwróci uwagę

sylvia jak będziesz chodzić sama upatrz sobie ofiarę , a po kilku dniach udawania przypadkowego przechodzenia obok siebie wpadnij na niego

sylvia a kogo szukasz? ciepłego romantyka piszącego wiersze?

chce żyć - w pełnym tego wymiarze - ciesze się, że mam ręce nogi głowe, kocham tańczyć, gotować, kocham to co robie, mam z kim iść na kawe do kina czy potańczyć, życie jest piękne - czego chcieć więcej ???? ja wim - miłości, przywiązania, oddania..... może kiedyś, jeśli będzie mi pisane... ale narazie ... siedze sobie na kafe i .... życie jest piękne :)

Nareszcie znalazła się zadowolona z życia dziewucha, nie użalająca się nad swoją samotnością :)

sylvia bujasz w obłokach i próbujesz być szczęśliwa bez faceta? no nie żartuj facet może kiedyś? wyznacz datę - może jakiś sie zgłosi

Lomu ty się nie podlizuj do niej

Krwawa Wilczyca co ci sugeruje bierz mnie gryź mnie?

Kochana Krawa wilczyco - jestem typowym zoodiakalnym bliźniakiem - kocham dyskuscje dla samych dyskusji hahah :) i pomarańczowy nick świadczy tylko o braku odwagi cywilnej anie o aktualnych potrzebach :) ale to tylko oczywiście tylko moje zdanie :)

Jakie podlizuj? Dziewczyna nie rozpacza z powodu braku faceta i chwała jej za to. Nieistotna, czy jest sama dlatego, że nie poznała odpowiedniego faceta, czy dlatego, że lubi być sama. Zamiast płakać i marzyć o wspaniałej miłości, korzysta z życia. Nie dla każdego związek sam, w sobie jest ambicją.

Że jesteś batonikiem..... Zmuś swoje neurony do działania i zgadnij co mogłam mieć na myśli. Znaki zodiaku nie mają żadnego znaczenia, no, ale spoko;) Tak a czarny anonimowy nick to wielka odwaga cywilna :D