Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lololopilila

CZY TEZ MIELISCIE TAKIE PIERWSZE RANDKI ZE NIE POTRAFILYSCIE..

Polecane posty

Gość lololopilila

gadac normalnie z facetem? dzis po raz pierwszy spotkalam sie na randce z gosciem ktorego poznalam na pewnym portalu i dobrze nam sie rozmawialo .. ale w necie.. no a w realu jak przyszlo co do czego sama siebie bardzo rozczarowalam bo nie potrafilam normalnie prowadzic rozmowy.. jakos moze nie poczulam chemii czy cos.. ogolnie jestem dosyc niesmiala ale jakos sobie radze na codzien a tu mialam przed soba dosyc fajnego faceta ktory probowal jak mógł ratowac rozmowe a ja tylko jakies pojedyczne nudne zdania.. :( totalna pustka w glowie.. tez tak ktos mial???

Gość ferdek mam pomysla xD
z poczatku tak , pewnie dlatego ze nie jestes pewna siebie i moze masz kompleksy , obawy . z wypowiedzi wynika ze jestes jeszcze mloda uwierz niesmialosc mija z czasem wystarczy chciec ja pokonac to siedzi w glowie

Gość mimimimi ohasłowanaaaa
Jak nie ma o czym gadać to sie gada o sexie :classic_cool:

Gość lololopilila
nie jestem taka mloda.. mam 24 lata.. :(

Gość ferdek mam pomysla xD
jedyna zasada na milosc i przyjazn pokochaj najpierw samego siebie a potem ktos napewno Cie pokocha

Gość lololopilila
ehh czyli nigdy :(

Gość lololopilila
liczylam na to ze moze jesli to ten wlasciwy dla mnie - to sie sama jakos przed nim otworze i w ten sposob bede wiedziec czy to ten. po raz kolejny w moim zyciu okazalo sie ze to jednak nie tak dziala :( ten facet jest naprawde fajny i mi sie podoba a jednak nic z tego.. nie umialam sie przed nim otworzyc..

Gość hjguy7668
ja tez tak mam a nawet chyba gorzej bo strasznie jestem malomowna...

Skoro widziałaś, że facetowi zależało i ratował tę rozmowę to też trzeba było się przyłożyć. Ostatecznie mogłaś rozładować napięcie mówiąc wprost, że się stresujesz czy coś... Zdecydowanie lepiej by to odebrał.