Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiuta

pomozcie bo nie wiem co mam robic

Polecane posty

Gość kasiuta

dzisiaj czeka mnie trudne zadanie ,mieszkam w uk kolezanka mojej przyjaciolki jest w ciazy prawie 7 miesiac na usg 20tyg lekarz powiedzial ze dziecko ma troche za duza glowe ale dalej nic z tym nie zrobil .w srode ona zle sie czula i poszla jeszcze raz do lekarza okazalo sie ze ma za duzo wod plodowych odciagali jej i brali cos przez pepek do badanie we wtorek ma miec wynik lekarz powiedzial ze jest 10proc na to ze dziecko jest chore .a ona powiedziala do tej mojej przyjaciolki ze jak dziecko jest chore to ona je usunie juz zalatwia jakies tabletki w polsce na poronienie.ale to 7 miesiac wiec dzieci czasem zyja samodzielnie poza organizmem matki. moja przyjacilka probowala ja od tego odwiesc ale ona swoje no i dzisiaj jedziemy do niej jeszcze ja przekonywac ze niech urodzi i odda zostawi w szpitalu ale nie zabija tylko potrzebuje silnych argumentow bo wiem ze ona jest zdolna do tego jest wygodna i egoistyczna na maksa

Gość kawa bez niczego
powiedz jej że to bzdury moja znajoma chodziła z dzieckiem które miało urodzic się niewidome, bo szans było 98% (leki i choroba w ciazy, lekarze namawiali na aborcję) urodziło sie zdrowiutkie jak rybka i mało tego - komórki macierzyste pobrane przy porodzie i zamrożone posłużyły potem tej znajomej do wyleczenia jej choroby genetycznej To dziecko jest darem dla niej nawet jesli go nie chce

Gość kawa bez niczego
przecież jesli nie będzie chciała tego dziecka to może zostawic je w szpitalu i zrzec sie praw. aborcja w takiej ciazy grozi smiercią matki

Gość Jordan Chase
W tym stadium to już musi urodzić, ale z uwagi na wielką głowe dziecka powinna to zrobić przez cesarskie cięcie .. jeśli chcecie jej pomóc to załatwcie jej klinikę gdzie zrobią jej cesarkę. Dziewczyna musi być przerażona, więc masz ją wspierać a nie terroryzować

Gość zabadddo
a co to cię obchodzi? nie mieszaj się padalcu