Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzomłodamama

wyprawka dla noworodka

Polecane posty

Gość bardzomłodamama

Hejo ! Jestem w 7msc. ciąży i powoli zaczynam kompletować wyprawke dla mojego małego ...wózek zamówiłam formy chicco "3in1", choć doszły mnie słuchy że takie wózki często się psują ? czy krem "oilatum" na odparzenia jest dobry? czy jednak "sudocrem" kt jest tańszyvi podobno również sie sprawdza. Ja gdy urodze w świetle Polskiego prawa nie jestem/będe osobą pełnoletnią.W takim wypadku rodzice muszą być uznani za prawnyh opiekunów mojego Filipa? Czy może mały mógłby być zarejestrowany, zameldowany na mojego chłopaka (ojca dziecka) który jest pełnoletni (19l.) ? Pozdrawiam :)

Gość bardzomłodamama
*firmy

Gość bardzomłodamama
odp ktos?

Gość ja ci odpowiem........
mozesz nadac Nazwisko ojca mozesz również zameldować dziecko tam gdzie mieszka ojciec. wózek 3in1 no to już długa historia zależy jaka firma ja miałam 3 różnych modeli i każdy sprzedałam bo zawsze coś się działo. co do kremu moja córa po sudocremie miałą jeszcze gorsze odparzenia niż przed używaniem . ja proponuje kupić clotrimazolum koszt to niecałe3 zł albo 4 zalezy jaka apteka. i do tego maka ziemniaczana kilka smarowań i wszystko łądnie schodzi..

Gość Pelotka
U mnie sudocrem sprawdzał się w 100%

Gość ja ci odpowiem........
a co do prawnych opiekunów nie jestem pewna ale raczej tak dopuki nie skończysz 18 lat. musiałabyś się w urzędzie zapytać to nic nie kosztuje a będziesz w 100% pewna jak to wygląda :)

Gość uhauha
sudocrem jest robiony na tłustej bazie, która powoduje, ze jak posmarujesz maluchowi skórę, to mocz będzie po niej spływał, nie ma bezpośredniego kontaktu ze skórą, to bardzo dobry choć tani krem - polecam.

Gość bardzomłodamama
ok, wielkie dzięki:) w tyg. przejde sie do urzędu po informacje :)

Gość sudocrem kup, oilatum to racze
j dla alergików