Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfgfgfggggf

tak czytam ze facet 175 cm to karzel to ja sie pytam tych facetow po 165 i mniej

Polecane posty

Gość gfgfgfgfggggf

Facetow ktorych widze codzien bo mieszkaja obok mnie albo tych ktorych spotykam na ulicy w pracy itp. Jak oni to zrobili że maja zony dziewczyny, często b ladne, na dodatek nie maja wielkiej kasy ( mieszkaja np w bloku kolo mnie) jezdza jakims 9 letnim fordem i one mimo wszystko. z nimi sa? Bo ja powiem szczerze po tym co się naczytalem na kafe stracilem cala pewnosc siebie, kiedys mialem full teraz mam zero. Jak chlopaki to robicie że jestescie w stanie poderwac sobie dziewczyne? Bo ja was podziwiam, naprawdę.

Gość gfgfgfgfggggf
Tylko to jest pytanie do tych facetow, nie obchodza mnie "wyrzygi" jakichs kolejnych pustych lasek z forum na ten temat. To jest pytanie i dyskusja skierowana do facetow.

Gość niiun
To napisz ma forum dla facetów Tu jest babskie forum i kobiety będą pisały gdzie tylko będą miały ochotę się wpisac. hahaha

Gość wyrzygi z forum
tym drugim postem odowiedziałeś sobie na pytanie dlaczego nie masz laski. ---przez twój charakter a nie wzrost. ja bylam z facetem 160 cm i co? byl zajebisty! do dzisiaj ---minelo 12 lat--- przyjaznimy sie. ale on ma klase i styl. a ty nie.

Gość gfgfgfgfggggf
No tak niech się wypowiadaja ale i tak mnie gowno obchodzi co beda pisac bo tak jak zaznaczylem interesuje mnie zdanie kolesi na ten temat.

Gość wyrzygi z forum
nigdy nie umowiłabym sie z takim chamem nawet najprzystojniejszym i najbogatszym :(

Gość wyrzygi z forum
PS i nie należe do pustaków.

Gość jhtyttyuyi
jestem kobieta ale napiszę, sama mam 167 cm i nie moglabym byc z nizszym badź rownym wzrostem facetem, po prostu glupio bym sie czula przy takim, jak facet. tacy niscy pasują do bardzo niskich dziewczyn np. 150 cm.

Gość JakJakKajak
"...powiem szczerze po tym co się naczytalem na kafe stracilem cala pewnosc siebie, kiedys mialem full teraz mam zero" Bo wiesz co? Na kafe jest pełno niedowartościowanych istot, ktore dla kompensacji własnych braków emocjonalnych gnoją innych. Dla nich : > 175cm to nie mężczyzna kobieta ktora nosi rozmiar większy niż 34 to nie kobieta. A w normalnym świecie nie trzeb abyć ideałem, owszem trzeb abyć choć trochę atrakcyjnym no ale przy tym wzroście to bym się tak nie upierała.