Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce jej pomóc baaardzo

Jak pomóc kuzynce? - Ciąża w wieku 15 lat . :(

Polecane posty

Tak,to prawda nie było to mądre z jej strony,ale stało się . To 8 tc . Może mnie skrytykujecie,ale uważam,ze duzą winę tutaj w tym wszytskim mają rodzice . Z matką nigdy nie mogła rozmawiać o tych sprawach , to do mnie przychodziła . Jej rodzice- oni to dopiero nie mają pojęcia o wychowaniu dzieci. Zawsze ją gdzieś wysyłali w jedno miejsce,a sami jechali/lecieli w drugie . Ona zawsze była ich kulą u nogi . Gdy zaczęła dorastać zaczęła się od nich odsuwać,bardziej i bardziej i stało się . Ja wiem,że jej rodzice nie pomogą,ani fizycznie,ani psychicznie . Boję się tylko,że jeśli nie będą chcieli wziąć tego dziecka pod swoją opiekę to ona będzie musiała je oddać , a z tym ona sobie na pewno nie poradzi. Ale mimo wszystko wieczorem pójdę z nią do rodziców.

Gość laoakakak
15 lat i rozkładała nogi, litości co te gówniary wyczyniajaaaa

Ludzie! Czy Wy nie potraficie czytać ze zrozumieniem? Autorka prosiła o pomoc rady a nie o Wasze zdanie na temat co wyprawiają te gówniary. To nie ten wątek!

Ludzie! Czy Wy nie potraficie czytać ze zrozumieniem? Autorka prosiła o pomoc rady a nie o Wasze zdanie na temat co wyprawiają te gówniary. To nie ten wątek!

No i po rozmowie . :O Jej Rodzice się wściekli,ale myślę,że to po prostu dla nich ogromny szok,no cóż,zobaczymy co z tego będzie .

Gość grrrr...............
".... Ojciec dziecka- to jej chłopak,starszy 4 lata,pracuje już też niby zapewnia,ze jej pomoże ." On nie ma jej "pomagac" tylko razem z nia dzieckiem sie zajac i za rodzine odpowiedzialnosc wziac ;) Jak chcesz kuzynce teraz pomoc to przede wszystkim z nim pogadaj :) ... dziadkowie jak tylko przyjda do siebie po tym szoku, napewno na wysokosci zadanie stana i wnuka/wnuczke pokochaja ... dla mnie bardzoei problematyczny bylby tu "tata" ;)

Gość taka sobie mała mi 55555555
autorko! zaglądaj tu czasem i napisz jak rozwija się sytuacja! ja również mam kuzynkę w tym wieku...ehh