Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

modniacha

od ilu lat można założyć facebooka

Polecane posty

Gość gość
Od. 13 :-)

Gość gość
od 18. a co, masz parental control na kompie?

Gość wifigdańsk
no wlasnie co odpowiedz to inna. ja moje 6l próbowalam załozyc ale się nie dało.

Gość gość
A po co 6 latce fejsbuk?

Gość wifigdańsk
a po co dorosłemu fb? zresztą i tak załozylam,sposobem; P

Gość gość
Nie wiem po co dorosłemu, więc tym bardziej nie wiem po co 6 latce.

Gość gość
3latce możesz założyć jak chcesz ( tylko trzeba skłamać przy wpisaniu daty urodzin) tylko nie rozumiem po co??????????? nienormalne jesteście??? żeby dziecko miało dostęp do takich rzeczy? i to za zgodą rodziców :( znam też mamuśki które zakładają dzieciom tam konto.....chore ............

Gość gość
Czysty kretynizm zakładać dziecku fb.

Gość gość
też znam taką jedną która załozyła konto niespełna 3 latce.... szkoda że głupota nie boli.

Gość gość
a zakladaj nawet płodowi, dziecko i tak skasuje kiedys to twoje konto bo bedzie sie wstydzic zdjec z nocnikiem, ze swoja umazana jedzeniem buzia i kretynskich zdjec z mamusia. znam jedna taka, co swojemu synkowi 6 letniemu tez zalozyla i oznacza go na swoich zdjeciach z wakacji. jak dziecko podrosnie to na 100% skasuje swoje konto i zalozy nowe, bo te zdjecia z mamusia sa mega siarowate, zreszta jak wszystkie zdjecia i konta 40 letnich bab. im tez powinno sie zabrac fejsbuka, bo jedyne co tam robia to spamuja alikacjami "co oznacza moje imie", "jakim typem OSOBOWOSCI jestem" "jaka postacia disneya jestem" i cala reszta z cyklu 'glupie infantylne baby dorwaly sie do internetow'

Gość wifigdańsk
jakkolwiek by się to wam nie podobało a zwłaszcza tobie od "fejsbuka" :D to pytanie w temacie brzmi "od ilu lat można założyć facebooka" czyli w skrócie chodzi o to czy niepełnoletni/a może załozyc fb na swoje prawdziwe dane a jesli nie to od jakiego wieku- to tak,gdyby ktos nie zrozumiał tematu bo widze tu czyjaś szeroką wyobraznie na temat "fotek z wakacji" a odpowiedzi na temat nadal brak.