Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaTi I SzyMonEk KrK:)

Planowana wczesna ciąża:)

Polecane posty

Witam chcialam Wam napisac jak to bylo u mnie zachodzac w ciaze majac 18 lat :) Tylko u mnie bylo inaczej bo ja ta ciaze zaplanowalam :) niemaialm nic , pieniedzy , wyksztalcenia mialam wspanialego chlopaka (teraz męża) ktory byl w 4 klasie techniukum a ja w drugiej , nie skonczylam tamtej szkoly bo nie pogodzilam wszystkiego i przenioslam sie do zaocznej i zostal mi jeszcze rok:) jak bylam w 7 miesiacu ciazy moj maz pisal mature balam sie ze jej nie zda ale naszczescie zdal z calkiem dobrymi wynikami:) rodzice na poczatku uwazali ze za wczesnie i napewno mieli racje ale jak tylko zobaczyli wnuka to wszyscy odrazu sie w nim zakochali, w szkole idzie mi dobrze , po maturze mąż znalazl prace dosc dobra przez 2 miesiace mieszkalismy osobno uzbieralismy na kaucje i wynajelismy mieszaknie ( ja mialam jeszcze pieniadze nie ruszone z ksiazeczki oszczednosciowej i z 18 urodzin wiec mialam za co kupic wozek , ubranka itp , na wszystko mi starczylo jeszcze zostalo na zycie i na biezaco mąż pracowal wiec zylo nam sie dobrze:) teraz synek ma 16 miesiecy kocham go najbardziej na swiecie , eraz ja pracuje na pol etatu maz na caly i dajemy sobie rade niczego nam ani synkowi nie brakuje:) chcialam dziecko tak wczesnie niewiem dlaczego ale obserwowlam kobiety w ciazy strasznie im zadzroscilam , patrzylam na inne dzieci i wiedzialm ze musze miec wlasne , moj wtedy chloapk tez bardzo chcial, moze tez dlatego tak bardzo pragnelam dziecka bo sama wychowalam sie bez rodzicow , jak mialam 4 latka zrzekli sie praw i oddali mnie babci, chcialam dac synkowi pelna kochajaca rodzine i udalo sie :) mam nadzieje ze zawsze bedzie tak jak jest:) przepraszam za bledy ale szybko pisalam:P teraz mam 20 lat maz 22 synek 16 miesiecy:)

niczego nie brakuje to znaczy ze ma zabawki , ubranka , pampersy wyzywienie, w nie ktorych rodzinach nie przelewa sie (sama pomagam takim ludzia , samotnym matka , daje ubranka po moim synku , zabawki ... , moja kuzynka ma dziecko i meza nie roba i nieraz przylatywala dom nie pozyczyc na pampersy , dawalm jej bo przeciez dziko musi miec pampersy , dlatego napisalm ze mojemu nie brakuje takich rzeczy:)