Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonaaa1232

czy mąż ma prawo uderzyc żone ??

Polecane posty

Gość zonaaa1232

kiedykolwiek? czy jest jakies wytlumaczenie? moim zdaniem nie ale jak uzmyslowic to mojemu mężowi? nie bije mnie tak zeby mnie pobic ale ostatnio uderzyl mnie z reki w glowe bo przegladalam historie wchodzenia na strony w jego laptopie! dodam ze nie pierwszy raz mu sie zdarzylo ale oczywiscie zawsze ja jestem winna bo to ja go prowokuje! raz nawet uderzyl mnie w twarz jak robilam mu awanture ze wrocil nad ranem pamietam zze napoczatku zwiazku ja go kilka krotnie spoliczkowalam za chamskie odzywki w sosunku do mnie i wtedy powtarza ze coby nie powiedzial to nie mam prawa jego uderzyc , a teraz to on podnosi na mnie eke bo według niego ma ku temu powody

Gość wiejskaopera
Nie ma prawa!x999 Jeśli możesz to uciekaj!!!!x999 Wszystkie "tłumaczenia",że Ty jesteś winna itp.może se w duuupe wsadzić,najlepiej razem ze swoimi parszywymi łapami.

Gość Yebus Maximus
jeśli jest muzułmaninem, ma prawo, zlać po ryju żonę ile wlezie, a także katolik po wyspowiadniu się i cmoknieciu w poswięcone jąderka, księdza biskupa, albo proboszcza. Amen.

Gość htytytyuyty
po co mu przegladasz historie, glupota... nie pwoinno sie komus grzebac. ale on tez zachowal sie chamsko, skoro cie uderzyl, widac cos ukrywa...

Gość ja jestem w poobnej sytuacji
non cóz bo pewnie jestes mu juz obojetna

Gość Yebus Maximus
ma prawo uderzyć, żonę a żona ma prawo zrobić mu kręcenie jaj jak śpi i uciec do mamusi, aby uratować sie od niechybnej śmierci.

Gość dsdsd5555
nie ma prawa ,tak samo jak żona nie moze uderzyć męża ,nie mówiąc już o dzieciach których też nie wolno bić(klapsy to przeżytek i głupota)

Gość zonaaa1232
no i najgorsze jest to ze on po uderzeniu mnie nie ma zadnej skruchy itp. on nie widzi w tym nic złego , bo jak ja moglam!

Gość jestes idiotka
maz ma racje ze cie leje :O WSPOLCZUJE DZIECIOM ULOMNEJ UMYSLOWO MATKI

na twoim miejscu bym sobie juz darowała

Gość dsdsd5555
a ty jak jak go policzkowałaś czułaś skruchę? dobraliście się ,obydwoje jesteście prości i chamscy ,po co mu grzebiesz w laptopie?

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
dlaczego tyle jebanych prowokacji jest podczas weekendu? a dlatego, ze gimgowno ma wolne i produkuje sie na necie 💤

Gość Yebus Maximus
ale przynajmniej się coś dzieje, daja sobie po ryju, są emocje, nie ma nudy. Małżeństwo na pewno przetrwa do późnej starości.

"dobraliście się ,obydwoje jesteście prości i chamscy ,po co mu grzebiesz w laptopie?" bo jest p[ierdolnieta , nie dziwie sie ze jej w ryja strzelił

Gość zonaaa1232
mozecie sobie nie robic żartow? to nie jest codziennie zdarza sie sporadycznie , ale czy mozna to wytlumaczyc tak jak rbi to mąz? ma do tego prawo nawet jak ja sie zle zachowam czy nie/

Gość dsdsd5555
bo jest p[ierdolnieta , nie dziwie sie ze jej w ryja strzelił nie pierdolnięta tylko nierozgarnięta :P

Gość zonaaa1232
skoro sie nie dziwicie i jest to dla was normalne to chyba macie cos z glowa

Gość dsdsd5555
to nie jest codziennie zdarza sie sporadycznie , ale czy mozna to wytlumaczyc tak jak rbi to mąz? ma do tego prawo nawet jak ja sie zle zachowam czy nie/ trudno mówić o prawie skoro obydwoje zachowujecie się podobnie,ty nie szanujesz jego prawa do prywatności,on zamiast rozmów woli dac ci z liscia

Gość wankawstanka1
Tak można uderzyć żonę :) a późnie żona może zdźgać faceta za przemoc ,jak kto lubi :):)

Gość wankawstanka1
Każdy sąd ją potraktuje łagodnie zapewniam :)

Gość ex zona ;)
nie ma prawa cie uderzyc, co najgorsze ze bedzie coraz gorzej...tacy jak on nie zmienia sie.poczytaj sobie tobik czy jestes w zwiazku gdzie partner molestuje cie psychicznie i fizycznie. tam znajdziesz pomoc. i uciekaj jak mozesz. a jak faceta sprawdzasz to rob tak aby on o tym nie wiedzial powodzenia i nie daj sie ponizac

Gość nie ważne kim jest bijący
i kogo bije, czy mżą żonę czy odwrotnie, czy rodzice dzieci - przemoc fizyczna jest niedopuszczalna w każdym przypadku. Z daleka od ludzi podnoszących rękę na kogokolwiek!!!

Gość morning
jasne ze ma prawo jesli zasluzyla

Gość takie tam duperele
On Cię leje a Ty jeszcze z nim jesteś i zadajesz tutaj takie durne pytania??????

Gość Yebus Maximus
ma prawo, ale najpierw musi się zapoznać z literaturą markiza de'Sade.