Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zulagulakulapuladulamula

W tym miesiacu wydalam juz na ciuchy i buty ponad tysiac zlotych!

Polecane posty

tez tyle wydajecie?

Gość ja pani wasza
chwalisz sie czy zalisz

mam wyrzuty, ze az tyle, bo normalnie tyle nie wydaje ale ciesze sie z tylu fajnych rzeczy.

Gość hjhkjuk
nie martw sie, ja w tym miesiacu wydalam 300 zl na legiinsy i rajstopy ...jestem ich fanka, a kupuje rajstopy za 30 zl i wyzej, lubie z dodatkiem jedwabiu 250 zl na profesjonalne odzywki,szmpony, maski do wlosow 400- sukienka ,spodnica, bielizna, apaszka 120- 3 szminki

Gość Zigo
zulagulakulapuladulamula Jesli masz kase do pierwszego i nie narzekasz na jakiekolwiek braki, to czym sie przejmujesz? Korzystaj z zycia:).

Gość Hbn
A potem będziesz narzekać na rząd, PO, Tuska, jak to sie ciezko w Polsce zyje.

Gość jeśli Cię stać
to nie widzę problemu :) Jeśli to nie jest kosztem czego innego, że np. nie dojadasz ;) Mnie nie stać na taką rozrzutność, ale żyję w miarę dobrze i doskonale znam radość z fajnie wydanej kasy (u mnie to są książki przede wszystkim, uwielbiam stówkę puścić w księgarni, ale ciuchy też, jak najbardziej :) )

Gość znowu w życiu mi nie wyszło
ja wydałam więcej, a od października pewnie z 5 tysięcy jeżeli nie więcej (boję się liczyć) i też mam wyrzuty sumienia, ale postanawiam poprawę, bo tak dalej być nie może

znajomo to brzmi :( i rowniez obiecuje poprawe:) wydatki zimowe sa zawsze drozsze, bo wiadomo porzadne kozaki czy plaszcz kosztuja niemalo i stad ten bol :O

Gość tamara_26
kurde - ja miesięcznie na ubrania wydaje 1,500 (przy dobrych wiatrach) - 2 tys. Od Nowego roku te 2 tysiaki każdego miesiąca odkładam na lokatę

Gość Jesteminna
A ja kupuje w lumpeksach, oszczędzam kupę kasy i nie widzę żadnej różnicy pomiędzy kupieniem spodni za 300zł, a kupieniem identycznych w lumpie za 15, skoro obie pary nie noszone i z metką :) Nie ma czym się chwalić, przepłacacie, lub, dosadniej, dałyście się wykiwać na kwotę paru tyś ;) Frajerzy

Gość hagagagagagagag
hahaha chodzisz do lumpa bo cie tylko na to stać :D majty i buty zacznij w lumpach kupowac... Laski bronią CIUCHOLANDÓW bo sa BiEDNE !A nie dlatego ze maja mega wybor... Jak czytam teksty ze ich bogata kolezanka czy sąsiad lekarz chodzi do lumpa to smiac mi sie chce :D

Gość a kupilas
skórzane spodnie ???

Gość mała150
ja nie mogę wydać nawet 100zł, bo mnie nie stać, moja wypłata to 1000zł:(

Gość miedzynarodowka 32666666666666
w lumpie s a te z fajne ale tez juz drogo sie porobilo w warszawie nawet 78zl zakg na poczatku wiec sory wole nowe lkupowac

Gość to może od razu jak nudystka
co tak mało ?

Gość karapara
Ja też wydaje mase kasy na ubrania, ale cóż kazdemu sie nalezy odrobina przyjemności:) W ogóle odkryłam fajny sklep internetowy http://www.twojesukienki.pl