Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna Amelia ?

Facet zaczyna się od 180cm reszta to śmieci

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia ?

jw

Gość Yebus Maximus
no to ci prezes wperdoli kopa w dupsko.

Gość nieprzesadzajcieee
e tam z 175 najmniej musi miec

Gość lepiej !
od 220cm

Gość Yebus Maximus
od 220 to chyba waleń

Gość Zuzanna Amelia ?
Facet musi być wysoki, a kto twierdzi inaczej to znaczy ze jest karłem, albo pisze to kobieta ktora jest w związku z takim mikrusem i probuje sobie udowodnic ze jej facet cos znaczy. a nie znaczy nic jak nie ma odpowiedniego wzrostu

Gość dorotauuuu
Zuzanna Amelia,a dlaczego akurat od 180 cm,a nie np.190 :P

aha :) może mieć co najmniej 180 cm ale głupi też może być, to nie ważne tylko wzrost się liczy :) głupia krowo

Gość lepie !
>220 cm po co się rozdrabniać?

Ja mam 170cm i wcale sie tym nie przejmuje nie mam z tego powodu kompleksow chociaz wiem ze jestem przez to mniej atrakcyjny zakceptowalem to. Ale z tym że mam 11cm penisa nie umiem sie pogodzic. Dla kobiety to tez pewnie stanowiloby wiekszy problem wystarczy zeby facet byl o 5cm wyzszy od kobiety. srednia wzrostu z wikipedii w Polsce "By the end of the 20th century, heights averaged at 178 cm (5'10") for 20-year-old males, and 166 cm (5'5") for 20-year-old females."

Gość Natasza woli duże
nie bądź śmieszna? 220cm? Od 250cm zaczyna się MĘŻCZYZNA! mniej to tylko nędzna namiastka faceta

Gość yyughiuh= IMO
umo podawal te same dane. teraz wiemy ze ma malego kutasa

Gość nursynursy
Mój facet ma 196 cm. Całkiem niedawno taki jeden, niższy osobnik próbował na niego pokrzyczeć o jakiś tam śmieszny drobiazg, w chwili, kiedy mój małżonek siedział przy stole. Myślałam, że się posikam ze śmiechu na widok miny tegoż niskopiennego, kiedy mój mąż się podniósł! Jak psinka... gdyby miał jakiś ogon ti by go podkulil pod siebie :-D

Gość Zuzanna Amelia ?
nursynursy- i o to chodzi, przy wysokim mozna sie czuc jak stu procentowa kobieta, sie wie ze on sie zaopiekuje. super! czy ktoras ma jeszcze takie opowiesci???

Gość Zuzanna Amelia ?
lewacka propaganda wam wyprała mózgi, że niskich trzeba szanować, a to nieprawda!!!!!!!

Gość Szymuś
Ja mam 180cm. Jak to się ma np. do transwestytów którzy mają 180cm, albo kobiet o takim wzroście ? Czyli kobieta wyżej 180cm to już facet, bo do takiego pułapu, wg. Ciebie zaczyna się facet.

Gość Niski człowieke
@nursynursy A myślisz że gdyby ten mikrus nagle go zaatakował nożem i zaczął dźgać to ten zdołałby się obronić? Na prawdę nie rozumiecie co znaczy "niebezpieczny" człowiek. Ilu jest w stanie zabić silny mężczyzna? Niewielu. A karzeł który będzie potrafił skonstruować materiały wybuchowe rozpierdoli hurrrtowo takich silnych frajerów. Bardzo mnie denerwują tego typu teksty. Gdyby ten twój mężczyzna do mnie podskoczył a mam tylko 180 to miałby ręce nogi połamane, bo tak bym to zaplanował, że ten marny głupi kutas błagałby żebym przestał :)

Gość Niski człowieke
Zobaczcie sobie managerów wielkich firm i korporacji, prezesów i polityków. Ile wśród nich jest ludzi wysokich? :D

Gość wysoki facet zapewni kobiecie
poczucie bezpieczeństwa, mozna sie w takiego wtulić i czuc sie jak mala dziewczynka:):):)

Gość Zuzanna Amelia ?
tylko wysocy ! tylko wysocy !

Jak macie coś z tym 180 cm, to pewnie żałujecie, że w dzieciństwie nikt was nie molestował. Podchodzi do was taki Shack O'Neil (215 cm wzrostu) a wy jako 12-letnie dziewczynki (150 cm) możecie się do niego przytulić.

Gość zuzannna na
wez dziewcze nie szargaj mojego imienia :o mam nadzieje , ze nie masz tak na imie :o:o:o

Gość nursynursy
Niski człowiek, no pierwsza podstawowa zasada: on by do Ciebie nie podskakiwal, bo jest od Ciebie wyższy :-D :-D :-D

Gość zuzannna na
też poluje na wysokich:classic_cool:

Gość Wielki Wysoki Roman
No i jak taki wielki przywali swojej kobiecie, to on razu ona wie że ją kocha. Poza tym można robić lody na stojąco.

Gość Zuzanna serio myslałam, ze
jestes inna :-O i aż mi sie wierzyć nie chce, ze takie pierdoły wypisujesz :-O z tego co piszesz wyłania się jedynie obraz sfrustrowanej starej panny. Przyznaj że wzięłabyś i mikrusa gdyby tylko cię zechciał :-O

Gość Zuzanna serio myslałam, ze
mój jest niziutki, ale za to bardzo zwinny i obrotny i pracuje w sekcji kryminalnej i juz nie jednego takiego dryblasa sam zakuł :-O

Gość Zuzanna Amelia ?
mikrusabym nie wziela, bo podobaja mi sie wysocy

Gość Niski człowieke
@nursynursy Czyli tak jak myślałem :) Mamy do czynienia z tchórzem nieudacznikiem któremu geny dały wzrost i tępą szmatą która mu służy :) Okej, na takie coś się zgadzam.