Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna Amelia ?

Facet zaczyna się od 180cm reszta to śmieci

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia ?
Zuzanna serio myslałam, ze- i to jest to o czym pisalam w pierwszym poscie. karłow bronia tylko inne karły albo kobiety tych karlow. probujecie sie pocieszac, ale cos wam to nie bardzo wychodzi

Gość Zuzanna Amelia ?
*drugim poście

Gość mam 179
i teraz już wiem dlaczego kobiety się mną nie interesują, przegrałem życie

Gość nursynursy
@niski człowiek No nie unos się tak myszko mała :-D Widzisz, Jak się jest wyższym to nie trzeba się zniżac do poziomu rynsztoka słownego, żeby komuś coś przekazać. Oj, nie dała Bozia wzrostu, nie dała rozumu .... w jakiej ty kolejce stałes? Po włosy? No mam nadzieję, że się doczekałes :-D a nie, to do kościoła, na kolana, albo lepiej stój!!!

Gość moerty
smierdzi mi tu zboczeniem, tzn sado,maso,pedofilia

Gość czarna jaaaaaa
No szczegolnie jakis wymoczek z chudziutka dluga szyjka i malymi ramionkami waska klatuska i waga tackowanego kurczaka w tesco jest bardziej meski niż 178 cm dobrze zbudowany potezny facet z szerokimi ramionami klata wielkimi dlonmi i umiesnionym cialem ;D Gratuluje poczucia humoru ludzie :D . I glupoty ;)

Gość adlka
eee tam. To,że Tobie się nie podobają niżsi mężczyźni to w porządku. Ale co to znaczy,że nie są nic warci panowie mający np 175? Nie są warci jako ludzie? Bo jak dla mnie to głupota. Mój mąż ma 172 cm, ja mam 160 cm. I mi się podoba. Poza tym jest wartościowym człowiekiem a to w dłuższej perspektywie najważniejsze:) Ma pasje, jest inteligentny, jest wyrozumiałym, czułym partnerem. Mi się nie podobają wysocy mężczyźni, ale to nie oznacza,że się mniej wartościowi. Także kto co lubi:) Jednakże pisząc o niskich mężczyznach,że są śmieciami pokazujesz swój bardzo niski poziom. Smutne.

Gość Zuzanna Amelia .
Przeciez to prowokacja ludzie!!! Tych glupot nie napisalam ja !