Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyfrówka 090909

KTO MA INTERNET Z CYFROWEGO POLSATU ???

Polecane posty

Gość cyfrówka 090909

JESTEŚCIE ZADOWOLENI ? NET Z KABLA U MNIE ODPADA NIE MAM MOŻLIWOŚĆI TERAZ MAM ORANGE FREEDOM ALE NIE JESTEM ZADOWOLONY

Gość cyfrówka 090909
EWA.... A NA PYTANIE MOGŁABYŚ ODPOWIEDZIEĆ ?

Gość Oliśka.!!
Podobno orange to najgorszy z możliwych internetów.

Gość cyfrówka 090909
JAKĄ MASZ PRĘDKOŚĆ, MODEM CZY ROUTER?

z orange miałam tez modem, ale nie chce mieć z nimi już do czynienia...nie dość, że słaby to jeszcze 60 zł-m-c...w ogóle nie korzystałam. Telefony też miałam na abonament swego czasu - odradzam. Net teraz mam z multi media i jest ok.

Gość cyfrówka 090909
A CYFROWY POLSAT MOŻE SIĘ KTOŚ ZNAJDZIE KTO Z TEGO KORZYSTA :)

Gość fillar.
ja mam i absolutnie nie jestem zadowolony

Gość cyfrówka 090909
EWA JA MAM ROUTER 50ZŁ/mc nie było źle ale od miesiąca jest strasznie!! nawet teraz już mi się odpisywać odechciewa bo "15min" strone otwiera !! a te multimedia to ja pierwsze słyszę. Jestem teraz na ich stronie i poczytam sobie Tv też masz ?

Gość cyfrówka 090909
fillar.. wychodzi na to ,że cyfrowy polsat też pewnie do duupy jak orange

Gość cyfrówka 090909
chyba przeciągnę kable od słupka z TP bede płacił abonamet taki jakis najniższy za telefon stacjonarny (bo nie potrzebny mi taki telefon) i podłącze internet. Wydzie pewnie 10-20 zł drożej , ale bynajmniej normalnie bedzie funkcjonował

Ja moge sie jedynie wypowiedzieć na temat dekoderu. Miałam dobry, ale ale oni tyle kombinowali, żebym wymieniła, az mi wyłaczyli. Po wymianie dekodera ciągle przychodziła mi sms i zasłaniał ekran, że mam nieopłacony i tak było przez tydzień, dzwoniłam to albo mnie przełaczali, albo kazali czekac to znów mnie rozłączali i w ten sposób straciłam na tel 70 zł, bo dzwoniłam z tel kom. Okazało sie, że liczyli mi opłaty za dwa dekodery - ten stary i nowy ! a ja miałam nadpłatę dwa mies. Myslałam, ze mnie trafi...a teraz ciągle mi sie zawiesza, a czasem nie mam połowy programów😠

Gość fillar.
jest tak: net jest w miare szybki. Natomiast są limity danych kurwa. Płace 50zł a mam na miesiąc 3gb na dni i 9gb na wieczory (od 24 do 8 rano) tzn że jak bym tak siadł np na youtube w dzien i bym oglądał filmiki przez 5 godzin to po czyms takim juz bym neta nie miał do konca miesiąca

Ja mam net z telefonu...oczywiście ja z ze stacjonarnego nie dzwonię i mam 10 min w abonamencie na rozmowy, ale do mnie ktos moze dzwonić. Płacę 48 zł z net z tel i vatem prezentacja n-ru wychodzi 60 z groszami

Ja mam net z telefonu...oczywiście ja z ze stacjonarnego nie dzwonię i mam 10 min w abonamencie na rozmowy, ale do mnie ktos moze dzwonić. Płacę 48 zł za net z tel i vatem prezentacja n-ru wychodzi 60 z groszami

Gość cyfrówka 090909
dzięki za wypowiedzi jednak zdecyduje się na przeciągnięcie kabla z TP i internet będzie na kablu tak jak napisałaś EWA około 60zł ale net sprawny, ja płace 50 zł sprawności żadnej działa jak muł i z tego wzgledu bardzo mało korzystam ponieważ nie chcę doprowadzać się do WŚCIEKŁOŚCI ! :P

Gość ladaco jest z wami
nie narzekam choć mogłoby być lepiej