Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yyughiuh

Jestem jakiś dziwny

Polecane posty

Jak byłem w gimnazjum a potem w liceum to nie podniecalo mnie wcale patrzenie na tylki albo cycki po prostu byk ladny albo nie nie czulem niczego specjalnego zwracalem uwage na twarz a dziewczyny nie pociagaly mnie az tak bardzo swoja figura sexapilem wszystko sie zmienilo jak skonczylem 19 lat wtedy wszystko zaczelo mnie ruszac ramiona szyja kark usta plecy nogi stopy uda lydki tylek i persi. Chyba bylem jakis opozniony w rozwoju bo moich rowiesnikow wczesniej zaczely krecic te rzeczy . Pozniej zmeznialem niz wszyscy jesli wogole. rzeczywiscie moglem miec niedobor testosteronu i pewnie dlatego teraz jestem ciapa a nie facet nie tylko dlatego no ale

Gość za mostem jezioro
no i ? jesteś prawikiem, który szuka panny czy co?

Chodzi o to ze w sumie to nie jest tylko moja wina ze jestem prawikiem albo ze jestem ciamajda mysle ze czesciowo jest to uwarunkowane fizycznie poprostu urodzilem sie nieudacznikiem i taki umre.

Gość za mostem jezioro
pierdzielisz, weź się w garść chłopie, jeśli sam o sobie myślisz źle to inni widzą cię podobnie

Zgadzam się z tym-jeżeli Ty siebie widzisz źle to inni również.Zmień swoje nastawienie do siebie samego-polub się.Nie wmawiaj sobie,że jesteś nieudacznikiem.