Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnetia

Dobry ginekolog w Krakowie - infekcja...

Polecane posty

Gość gość
Ja mogę polecić przychodnię Rehaorthopedica. Mają tam świetnych ginekologów i wiele badań robią na miejscu. Dla mnie dodatkowym plusem jest to, że mają świetną organizację i nie spędza się dużo czasu w kolejkach.

Gość gość
Nie ma dobrych ginekologów bo ci oblegani są przemeczeni i często popełniają błędy nawet zakarzają pochwe. Dlatego zawsze jest przy każdym badaniu cipki i zabiegu i porodzie jest partner mam prawo do jego obecności. Gabinety lekarskie i szpitale to siedliska grożnych bakterii i wirusów. To partner pilnuje sterylnosci podczas badania by gdy ginekolog coś dotyka wtedy prosi o zmianę rękawiczek i dopiero bada cipke. Gdy zarazi ginekolog to nie tylko mój problem lecz również partnera i ma prawo do obecności i by pilnował czyste badanie czy zabieg!

Gość gość
Tak rutyna gubi wielu nawet ginekologów! Dlatego każdemu ginekologowi patrzy mąż na ręce podczas badań czy zabiegu.

Gość gość

Miałam kłykciny sromu. Nie chcę mówić z jakiego powodu, ale fatalna sprawa. Wolałam pójść do ginekolog doświadczonej, która przede wszystkim nie ocenia i nie wali głupich komentarzy na konsultacjach. Z tego, co czytałam to w Krakowie w takich problemach sprawdza się gabinet knapik-rybka.org.pl/ i moje doświadczenia to potwierdzają. Leczenie mocno skoncentrowane, diagnostyka na miejscu, nie ma problemu, żeby przyjść taniej receptę wypisać. Akurat w tamtym okresie nie miałam ubezpieczenia.

Gość Marta

Trudno mi ocenić różnych ginekologów, bo od dłuższego czasu chodzę do gabinetu www.knapik-rybka.org.pl/. Pani Monika pomogła mi już wiele razy przy różnych infekcjach, które niestety często moje sfery intymne trawią. Profesjonalne wyposażenie gabinetu, miła atmosfera. Córka ma jeszcze trochę do swojej pierwszej wizyty, ale również będę chciała ją tam