Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamara_26

Co sądzicie o kolekcji Versace dla H&M - podoba Wam się?

Polecane posty

Gość tamara_26

Pytanie kieruję do osób, które kolekcję widziały w sklepach, w magazynach o modzie, etc Dzisiaj postanowiłam z rana wybrać się do Empiku odebrać mężowi książki, które zamówił, oddać płaszcz do pralni i przy okazji załatwić parę spraw. Oczywiście jak to bywa w dużych galeriach, nie omieszkałam wejść do sklepów i oblukać co i jak jest na topie... Na mojej drodze stanął sklep H&M, weszłam, uwagę przykuła właśnie ta kolekcja Versace. Szczerze z dużą dozą sceptycyzmu podchodzę do takich nagłośnionych nowinek. Kończyłam technikum odzierzowe, szyłam garnitury dla Vistuli, które średnio kosztowały 2 - 3 tys zł i na materiałach i tkaninach się znam. Nie wstrząsnęła mną ta kolekcja, uważam że nie jest warta swojej ceny, ale jak to bywa ceny Versace (dla ubogich) a jakość H&M. Z życia wiem że za 6 mies ceny spadną o 70% jak nie lepiej Ale do sedna: spotkałam w tym H&M'ie koleżankę - sąsiadkę, która obkupywała się po pachy w tą kolekcję. Wyraziłam swoje zdanie, nie byłam zbyt wylewna w słowach, Jej reakcja na to: Najbardziej krytykują osoby których na to nie stać... Ma ciut racji, bo może i byłoby mnie stać na coś ale kompletnie nic mi się nie spodobało i uważam że nie ma sensu płacić za rzeczy marnej jakości aż tak dużo. To moje osobiste zdanie. Wkurzyła mnie tym tekstem. Jeszcze jedno, może jestem z innej planety, za bardzo wsiąknięta w polską glebę ale po o noszą dziewczyny podróbki znanych projektantów, z reguły LV / 80%, jej nie stać mnie na torebkę za 3 tys nie kupuję proste. Czy do szczęścia brakuje mi podrobionej torebki ze znakiem LV?

Gość k4t4rink4
Myślę dokładnie tak jak Ty. Szczerze...ktoś musiałby mi zapłacić, żebym wyszła w którymś z tych ciuchów. Materiały są złej jakości, fasony i kolory też do mnie nie przemawiają. Współczuję osobom, które kupują takie ciuchy wyłącznie ze względu na markę. A co do podróbek, dla mnie większym obciachem jest posiadanie podróbki LV i myślenie, że ktoś pomyśli, że to oryginał niż posiadanie jakiejś taniej torebki z bazarku. Jeśli mnie nie stać na torebkę za parę tysięcy to jej nie kupuję i już, po co mam zgrywać wielką damę.

JAk dla mnie ceny sa nie za wysokie ale z calym szacunkiem... sukienki oczojebne i tandetna bizuteria... Stac mnie a nie kupie... W promenadzie wisi to i nikt nie kupuje ...

dla mnie też są tandetne, nie lubię jak ubrania mają wszystko "nasrane"-tu cekin,tam panterka,tam znowu róż z zielenią.zdecydowanie bardziej wolę spodnie h&m divided za 100zł, niż versace za 700