Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jennifer1987*****

Moja córka dostanie pod choinę parę kucyków, porcelanowy zestaw do herbaty i

Polecane posty

Gość Jennifer1987*****

szczeniaczka, i kotka i masę klejnotów. A wy co dacie swoim dzieciom? Książki i skarpety?! Hahaha śmiecie i gówna!

Już chyba pisałam że podarowuję stadninę w Janowie Podlaskim chyba ze uda mi sie dostać jakąś lepszą :p Dwa kucyki to wstyd i straszn a wiocha :p

Gość nie robimy w tym roku
sobie prezentów,przykro,ale nie ma kasy:( Dzieci już wiedzą:( Nie wiem czemu z kpiną podchodzisz do tego co inni kupią... Jesteś pewna że zawsze będzie Cię stać ????? Jeden moment i może się wszystko zmienić:(

Gość mariolka dzika krejzolka
ja mojej 3latce kupuje zjezdzanie na allegro :) na mikolaja dostala kredki do malowania po ciele i zestaw kregli i do tego pilke do skakania.

Gość zachwycona mama :)
ja swojej córeczke zafunduję mikołaja ze śnieżynkami (mówią po angielsku, ale moja mała jest dwujęzyczna) którzy przyniosą jej poza zabawkami edukacyjnymi, laptopem dla dzieci, zaproszenie na konkure małych pięknoości :) moja dziewczynka przeszła pierwszy etap i jest zaproszona do drugiego :)

Jennifer nie powinno się kupować zwierząt małym dzieciom zwierzęta to nie zabawki do zabawy!

konkurs - miało być

Gość 09876
Ależ widzimy, widzimy... Moja córka dostanie na gwiazdkę dom w Wilanowie, mieszkanie na Majorce i apartament w Nowym Jorku. Z ta parą kucyków to się Jennifer możesz postawić co najwyżej na targu w Będzinie, buhahahaha

Gość teska44
Jennifer1987***** szczeniaczka, i kotka i masę klejnotów. A wy co dacie swoim dzieciom? Książki i skarpety?! Hahaha śmiecie i gówna! A POTEM TEGO KOTKA I SZCZENIACZKA WYRZUCICIE Z SAMOCHODU GDZIES NA WSI JAK WAM SIE ZNUDZI tak jak to robia "ludzie" twojego pokroju