Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak pełen zasad

Czemu tyle dziewczyn po 20stce ma za sobą min. kilu partnerów i seks analny?

Polecane posty

Gość Chłopak pełen zasad

Jestem prawiczkiem, a dziewczyny mają za sobą wielu partnerów, często bez miłości i bez związku, często również uprawiały już seks analny. Chyba bym się załamał jakbym trafił na dziewczynę i by potem wyszło szydło z worka, że miała już one night stand

Gość bo sie pusczczaja...
i tyle...

Gość marrtynaaa
To normalne ze np 24-26l była w kilku zwiazkach, wiec spała z 4-5.

Gość offferma spermaaa.a.a
schepysch schę goopio pytau tempa peezsto menska

Gość kookikokiuj
ja jestem po 30 i mialam 3 facetow i zero swinstwa analnego. szanuje sie a pokolenie wlasnie 20parolatek to zwykle kurfy ktore dadza na dyskotece w kiblu za piwko

Gość w Nocy, nie nie spie..
ja jestem po 30 i mialam 3 facetow i zero swinstwa analnego. szanuje sie a pokolenie wlasnie 20parolatek to zwykle kurfy ktore dadza na dyskotece w kiblu za piwko Ja tez cie moge nazwac kurwa bo mam 31 lat i 2 partnerów. KURWO.

Gość kookikokiuj
buahahaha kurwa to twoja stara bo splodzila druga kurwe

Gość wyloty i odloty
a co cię obchodzą takie dziewczyny ? ja sama jestem dziewicą i nie obchodzą mnie tzw "ruchacze" bo takie nie szukam 🖐️

Gość wyloty i odloty
takiego*

Gość Chłopak pełen zasad
Bo o dziewicę może być ciężko

Gość 22 lata mam
I jak do tej pory spałam z 1 facetem, moim osobistym od 4 lat. Nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka;/

Gość a czy kobiety nie mogą po
prostu lubić seksu ?

Gość w Nocy, nie nie spie..
kookikokiuj buahahaha k**wa to twoja stara bo splodzila druga k**we Jezeli masz 30 pare lat to zwykła menelka z ciebie, i kurwiszcze ktore samo dalo dupy 3 frajerką a teraz inne wyztwa. Skoncz podstawówke kurwo, i zabierz mamusie.

Gość Chłopak pełen zasad
Ja już nie wierzę, że spotkam kobietę cnotliwą. Zostają tylko te co im faceci do tyłka wkładali :(

Gość kookikokiuj
pojechalas sobie kurwa po majtach. 31letnia niedojebana szmata z ciebie musisz meic rownie niedojebana matke z etakie cos jak Ty kurefko splodzila

Gość ewwwwwa222
kookikokiuj opanuj sie kobieto, kto ci dal prawo zeby wzyzywac innych ludzi od kurw itp? Rownie dobrze ciebie ktos moze nazwac dziwką bo miałas w zyciu kilku partnerow a nie jednego meza. Taka swieta jestes a uzywasz rynsztokowego jezyka jak najgorsza patologia i menelstwo, skad sie biorą takie prymitywne kobiety

Gość Chłopak pełen zasad
Moim zdaniem kobiety powinny próbować seksu analnego dopiero po ślubie

To dziwne znasz kobiety autorze. W sumie ciekawe czy ty jako facet byłeś całkowitą cnotka niewydymka? :)

Gość Chłopak pełen zasad
Pisałem, że jestem prawiczkiem

Gość magalaga
to nie twoja sprawa i interes chlopaczku zeby "zyczyc" sobie kto i kiedy ma czego probowac Wielki mi prawiczek z zasadami. Ilu kobietom odmowiles seksu, ile chcialo cie zaciągnąc do łozka ale byles nieugiety bo to wbrew twoim wyznawanym wartosciom??? Zwykla ciota i nieudacznik, ktorego zadna nie chciała, to są te całe "wartosci i zasady" Gdyby tylko miał okazje to pewnie by gacie przez głowe sciągal a tak to chlopaczek musi sobie swoje frajerstwo zyciowe jakos tłumaczyc i narzekac jacy wszyscy sa puszczalscy

Gość Chłopak pełen zasad
Ale bzdura. Może i miałem okazję, ale nie chciałem. Dla mnie koleżanka, o której wiem że miała w łóżku kilku facetów jest aseksualna

Gość Chłopak pełen zasad
I prawiczek to nie musi być żaden frajer. A niektórzy mogą być brzydcy albo cierpieć na jakąś chorobę i to ma być ich wina, że są prawiczkami?

Ale wy głupoty gadacie,normalnie aż boli. Jeżeli jest po 20 to już wiadomo,że kilku facetów miała,a seks analny? zazwyczaj eksperymentuje się jak jest się młodym a nie startą babą w kapciach...

Naprawde nie wiem gdzie ty te panny poznawales :) nie wszystkie sa takie rozwiazle trzeba tylko poszukać. Każdy ma inne podejście do seksu. W młodym wieku chcą się niektorzy wyszalec i tyle. Albo sa po prostu głupi i wtedy tego żałują.

Gość magalaga
tak tak, juz widze jaka miales okazje. Chyba ta kolezanka popatrzyla sie na ciebie pare lat temu a ty do tej pory opowiadasz wszystkim ze chciala zaciagnac cie do łozka:D Nie twierdze ze kazdy prawiczek to frajer, twierdze tylko ze ty nim jestes. Nikt normalny nie wypisywal by takich bzdur i infantylnych tekstow na kobiecym forum Normalny facet nawet gdy jest brzydki/chory potrafi zainteresowac soba kobiety jesli cos sobą reprezentuje.

ojj teraz i takich dziewczyn i facetów jest baaardzo mało, czesto da sie takich wyczuc od razu, czy chodzi im tylko o jedno, czy jednak to ten lub ta z wyjątków

Gość Chłopak pełen zasad
Może nie każdy próbuje interesować kobiety? Poza tym nie poznałem tej odpowiednie. I dlaczego mam być frajerem? Piszę tutaj prawdę. Mnie by osobiście taka przeszłość u kobiety odrzucała

Gość Chłopak pełen zasad
Ninka131 ja uważam, że anal to jest ok w wieku 25+