Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmoookka

JAK MOZA BYC TAK ZAKŁAMANYM I FALSZYWYM! kto mi to wytłumaczy bo nie wiem!!

Polecane posty

Gość mmmoookka

chlopak ktory mowi jak bardzo cie kocha, ze tylko ciebie jestes jedyna w jego sercu, ze chce spedzic z toba reszte zycia !! spedza z toba prawie cale dnie a za plecami kreci sobie z inna do tego z ta dla która kiedys mnie zostawił.. blagal o wybaczenie, mowil ze się pomylil prosil mnie miesiacami o wybaczenie obiecywal zmiane ja mu glupia wybaczylam a dzis co.. wchodze na jego facebooka patrze ona w jego znajomych zaprosil ją albo ona jego.. pojechalam zrobilam mu awanture ze mnie klamal ze juz z nia nie gada, nie nie ma kontaktu itp a on do mnie ze bedzie gadal z kim chce i ze ona mu powiedziala jak ja się kiedys z niego smialam nawymyslala mu cos nie wiem jak to bylo wiem jedno znowu ze soba gadaja chyba juz bardzo dobrze po tym wszystkim razem żyją z tego co mi się wydaje.. chociaz mi gada ze on z nia nigdy juz nie bedzie ze nie chce itp ale widze ze to sa sciemy.. wczoraj w nocy zaczol jakas awanturę bez powodu gadal mi ze juz ze mną nie chce itp teraz juz wiem czemu to wszystko.. bo z tamta się pogodzil a jeszce 2 dni temu mi wypisywal jak bardzo mnie kocha!! nie wierze kto mi powie jak można byc takim fałszywym!! i to po 6 latach związku

Gość PannaLL
Nie obraź się ale jestes idiotką. Powinnaś od razu kopnąć go w dupę. Ten chłopak to cham, prostak i egoista, nie widziałaś jaki był przez te wszystkie lata??

Gość mmmoookka
do tego jak pojechalam z nim dzis pogadac to chcialam pogadac w samochodzie to on ze nie zebym weszla do somu ja weszlam a tam jego kochana mamusia ktora zawsze niby mnie tak lubila mnie zaatakowala ze to moja wina ze on tak odwala z tą dziewczyna bo to moi rodzice go nie akceptuja i on przez to wszytko tak robi ze to moja wina, jego szwagier tez dla ktorego zawsze bylam mila pomagalam mu w wielu sprawach woziłam dupe samochodem jak tylko chcial tez mnie zaatakowal ze po co ja tu przyjechalam i sceny robie jakies.. wszyscy tak mnie niby zawsze lubili uwielbiali a teraz wyszlo szydlo z worka siedziala plakalam a oni wszyscy na mnie jechali a z niego zrobili swietego ze dobrze robi ze znowu z tamta mnie robi w bambuko bo ja jestem sama sobie temu winna ( niby moja wina ze go rodzice moi nie lubia, a jak go maja lubic po tym jak mnie zostawil dla innej kiedys)......

Gość mmmoookka
jeszcze niedawno mi na tamta dziewczyne gadal jak jej nienawidzi jak ona chce mu zwalic życie ze chce nas rozdzielic itp ze jak z nia byl to jej nie kochal i nigdy by nie pokochal ze tylko mu sie podobala smial się z niej jaka jest taka i owaka a teraz co.. pewnie jej w dupsko wlazil zeby znowu z nim gadala i mu wybaczyla ze do mnie wrocil to jakis horror

Gość mmmoookka
i co nikt mi nic nie odp?

Gość arabella***
czasami los człowieka wrzuci w cos, ż czego mozna tylko wyciagnąc naukę na przyszłość.. dla ciebie ta nauka brzmi - jak ktoś robi innych w balona to nie ma powodu abyć i ty któregos dnia nie była zrobiona. taka mentalność sie nie zmienia - są ludzie jak choragiweki co się ustawiaja zawsze jak wiatr zawieje i oni po prostu nie są godni zaufania NICZYJEGO...

Gość nie no wypasssss
"JAK MOZA BYC TAK ZAKŁAMANYM I FALSZYWYM! kto mi to wytłumaczy bo nie wiem!!" jak widac...mozna

Gość aha ii ach
krótko: MOŻNA

Gość mmmoookka
tak ja wiem zjedzcie mnie tu to mi pomoże jeszcze bardziej go nienawidzić !!

Gość arabella***
dziecko, nienawiść nie jest dobrym rozwiazaniem, bo zniszczy ciebie... Przyjmij lekcję od zycia i odetnij sie całkowicie od tych ludzi. Własnie zostałas zaszczepiona na manipulację przez cwaniaczków i tak to potraktuj. Bedziesz jeszcze w życiu szczesliwa 🌻

Gość mmmoookka
mialam 2 numery telefonu jeden na abonament a drogi na karte dla niego .. karte juz polamalam ale zostal mi na abonament w orange myslicie ze mozna jakos zmienic nr jesli mam na abonament? bo zablokowac sie jego nr nie da ani na tel moim ani w orange bo pytalam kiedys juz

Gość arabella***
zapytaj w salonie orange, powinni doradzić co zrobić :)

Gość mmmoookka
Boze doradzcie coś:( nie moge sie z tym wszystkim pogodzic spedzilam z tym czlowiekiem i jego rodzina 7 lat prawie jak ja mam teraz zyc eh

Gość arabella***
normalnie.. jakbys własnie wyszła z więzienia i zaczynała nowe zycie na wolnosci :) troche czasu zajmie zanim nauczysz się spowrotem tej wolnosci, ale to juz nie spacerniak i sam fakt powinien cię odurzyc świezością jak powiew morskiej bryzy

Gość Czy to koniec świata ?
że spędziłas z nim 7 lat ? Lepiej teraz niz za późno. Możesz zmieni nr w orange odpłatnie niestety. Ludzie leżą przykłuci do łóżka i nie pytaja,jak maja zyc,a tobie sie wydaje ,że co ?