Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubiemame

ciąża.

Polecane posty

Gość lubiemame

hej mam 16 lat niedawno uprawiałam swój pierwszy raz robilismy to bez prezewratyw i nie mam pewności ze mój chłopak wyszedł, ostatnio czuje sie dziwnie, ale okres mam zawsze wtedy kiedy powinien być tylko ze bardzo bolesny. czy moge byc w ciąży?

Gość Verdis
Jeśli miałaś okres to nie możesz być w ciąży ;]

ale jak dalej nie bedziesz sie zabezpieczać to prędzej czy później w nią zajdziesz

Gość mokateeeee
Nie jesteś w ciąży. Ale tak jak już ktoś napisał szybko w niej będziesz nie zabezpieczając się skutecznie. Ze względu na młody wiek powinnaś używać z partnerem prezerwatywy. Nie piszę złośliwie, ale sex to nie zabawa i do tego trzeba dorosnąć. Po twojej wypowiedzi widaę, że do dojrzałości psychiczno-emocjonalnej wiele ci brakuje. Więc przemyśl kwestię bezpiecznego seksu.

Gość sdfghjkl
o tym okresie to tak niejasno napisalaś,czy po tym ostatnim stosunku dostałas juś okres czy chodzi o to ze w ogóle masz regularny.no i gratuluje odwagi- seks bez zabezpieczenia.Jezeli potrafisz to obliczyć to napisz ktory to był dzień cyklu i jakie dlugi masz cykle?

Gość lubiemame
mój chłopak jest uczulony na latex, mieszkam w małej miejscowości, zeby dostac sie do ginekologa jest ciezko mam wiele pracy. tak mam okres, trwa on jak normalny okres około 7 dni, tylko rzecz w tym że jest on bardzo bolesny, a podobno w ciąży można mieć krwawienia.

jak sie ma tak silne krwawienie w ciąży to to już jest poronienie, po prostu masz normalny okres i tyle skąd chłopak wie o uczuleniu na lateks? badał się? czy po prostu nie lubi gum i wciska kit? tak czy siak skoro nie mieliście możliwości sie zabezpieczyć to trzeba było zrezygnować z seksu do czasu aż jakieś zabezpieczenie dla siebie wymyślicie, a nie iść na żywioł i po fakcie sie obudzić z zamartwianiem sie

no i na rynku sa jak najbardziej dostępne bezlateksowe prezerwatywy dla alergików