Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikosaiaiaia

Przerwa miedzy udami!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mikosaiaiaia

Czy ktos się jej dorobił cwiczeniami?? To moje marzenie,dziewczyny pomozcie :) Mikosia

Gość 22 lata mam
A po co chcesz mieć taką przerwę?hehe

Gość mikosaiaiaia
niestety, figura gruszki sprawia ze tluszczyk magazynuje sie wlasnie na udach i po wew str ud :/i nie kazda ma;.

Gość 22 lata mam
Ja mam strasznie chude uda i chciałabym się pozbyć tej twojej wymarzonej "przerwy", a za nic w świecie nie mogę przytyć:-/

Gość mikosaiaiaia
zazdroszcze!

Gość 22 lata mam
Nie ma czego, wolałabym mieć bardziej kobiece kształty, ehh... Wbrew pozorom schudnąć jest łatwiej niż przytyć.

Autorko! Ja jestem dość niską osobą i nigdy przerwy nie miałam ze względu na budowę. Mam 157 cm i ważę aktualnie jakieś 49 kg. Ale nawet kiedy ważyłam 42, nie miałam takie przerwy. Natomiast od lipca zaczęłam regularnie jeździć na rowerku stacjonarnym i są efekty! Uda mi się nie stykają nareszcie! Mam jakieś 1,5cm przerwy na razie, ale zamierzam mieć więcej :)

Gość mikosaiaiaia
ayuna!!!! o rany!!!! ale we mnie nadzieja teraz wstąpila :) ale nie umiesnily Ci sie nogi? powiedz proszę ile dziennie jezdzisz??? jakie obciazenie??? Po jakim czasie byly efekty??

Nie, nogi mi się za bardzo nie umięśniły. Zrobiły się tylko bardziej jędrne. Mam wreszcie ładne łydki a nie flaki. Uda też są lepsze. Nie jeżdżę zbyt długo. Tak około 30 minut, gdy na liczniku pojawi się spalone 300 kcal. Ćwiczę jakoś od lipca, ale w międzyczasie robiłam przerwy. Obciążenie szczerze mówiąc nie wiem jakie jest, bo na moim rowerku nie sposób tego zobaczyć, ale ustawiłam sobie tak, żeby pedały nie chodziły ciężko (bo wtedy chyba faktycznie będą te nogi zbyt umięśnione) tylko tak w sam raz, żeby można było szybciej jeździć :)

Gość mikosaiaiaia
dzieki !! zaczynam od dzisiaj :) codziennie jezdzilas? :) po jakim czasie tak spektakularny efekt?:D

Gość mikosaiaiaia
oj juz doczytalam :) -od lipca :)

Powodzenia! :) to jest o tyle fajne, że podczas jeżdżenia można robić co innego: czytać, obejrzeć film :)

Gość Czopinka .
szpara między udami jest doskonała do seksu udowego: smarujesz wewnętrzną część ud KY i szpara doskonale pełni rolę pochwy. Tego typu seks uprawiają więziowie, gdzie brak warunków na normalny seks.