Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikosaiaiaia

moje wymiary-Ocenciee

Polecane posty

Gość ertewgxvsreg
No ja chyba nie mam zbyt dobrych proporcji :( Więc jestem mutantem i to mega mutantem :P

Gość ghdrfsghfs
ja bym zrzuciła z 5kg, żeby tego brzucha nie mieć

Gość mikosaiaiaia
no tak, poziomka lepiej to ujeła! chodzi o budowę ciała :D fakt-koszykarze....mmmmm

Gość ertewgxvsreg
mikosaiaiaia no tak, poziomka lepiej to ujeła! chodzi o budowę ciała fakt-koszykarze....mmmmm Co koszykarze?- coś z nimi nie tak?

Gość mikosaiaiaia
wlasnie nie!! :D to "mmmm" było wyrazem uwielbienia! :D:D:D

Gość ertewgxvsreg
mikosaiaiaia wlasnie nie!! to "mmmm" było wyrazem uwielbienia! Aha hehe, a myślisz że jak ktoś gra w kosza to już ma proporcje w porządku? Nie widziałaś koszykarza który miałby nie właściwe proporcje?

Gość mikosaiaiaia
oj tam oj tam :)oni sa zazwyczaj wusportowani :D:D:D iniczego im nie brakuje... :D:DD no to ile masz wzrostu? :P

Gość ertewgxvsreg
Dużo mam wzrostu :P, ponad 2m, kiedyś grałem w kosza, ale nie wyszło. Teraz to już tylko amator ze mnie, więc nie koszykarz :(.

Gość mikosaiaiaia
to moze siatka? :D traktur swoj wzrost jako dar :D bo raczej wiekszosc narzeka na niski wzrost niz za wysoki :D szczerze mowiać jesli mialabym wybierac-wolalabym 2 m niz 1,50m np ;) a myslales o modelingu? :)

Gość ertewgxvsreg
Za stary jestem żeby się przekwalifikować :P A o modelingu nie myślałem i nawet jakbym się do tego nadawał ze względu na to jak wyglądam to i tak taka praca nie wchodzi w grę. To mnie pocieszyłaś- lepiej 2m niż 150 :P

Gość mikosaiaiaia
Nawet 1,60! :D ja chcialabym byc troszke wyzsza -tak moze 180cm :D co nie zmienia faktu ze ze swoimi 170 wsrod znajomych juz mi troche dziwnie-jak mam obcasy :P ale jakos nie traktuje tego jako swojej wady :P

Gość ertewgxvsreg
Mi starczyłoby równo 2m, też tego nie traktuje jako jakieś swojej wady, taki już jestem i tego przecież nie zmienię, przyzwyczajony jestem do tego że wszyscy niżsi są ;)