Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiciulka z Katowic

Polka i Turek, dac mu szanse?

Polecane posty

Gość kiciulka z Katowic

Poszlam ze znajomymi na dyskoteke potanczyc i dobrze sie bawic, w tamtej chwili nie szukalam chlopaka ani nikogo innego Na zabawie dobrze sie bawilam, tanczylam, pilam drinki, mialam kilka zaproszen do tanca lecz wolalam bawic sie sama...tak milo mijal czas. Kilka minut pozniej podszedl Mehmet z zapytaniem czy zatanczymy?, wtsdy nie patrzac na niego odpowiedzialam nie... No ale on nie tracil nadzieji i podszedl drugi raz i znowu zapytal czy zatanczymy, wtedy popatrzylam na niego i nie umialam odmowic, byl bardzo przystojny, no nigdy czegos takiego nie poczulam i nie wiedzialam co sie ze mna dzieje, przetanczylismy pol nocy, super sie bawiac (jeszcze z nikim sie tak dobrze nie bawilam). Pozniej znajomi powiedzieli ze idziemy do domu, jeszcze stanelismy przed lokalem i zdazylismy sie pozegnac lecz nie udalo nam sie wymienic numerami telefonow. I co robic dalej?

Gość ptasiek nastroszony
a firme ma ?

Gość maturks4
Daj szansę SOBIE. Na odrobinę rozumu. I zastosowawszy go - spieprzaj od czarnucha jak najdalej. On z pewnością muzułamin

Gość ona890
przede wszystkim najpierw poczytaj Koran, jesli zgadzasz sie z zasadami jakie narzuca to -to okey zajrzyj tez tutaj: http://zyciezislamem.blog.onet.pl/ ona co prawda wyszla za Libijczyka,ale to nie ma znaczenia bo znaczenie ma tutaj religia ,poczytaj warto ja rowniez zastanawialam sie czy moglabym byc z muzulmaninem, ale po lekturze Koranu hadisow itd zrezygnowalam...

Gość kiciulka z Katowic
no jest muslim, ale jest bialy. jedyna roznica to taka, ze brwi i usta takie troche inne.

Gość kiciulka z Katowic
czytam ten blog, ale to chyba nie jest prawda. to moze byc prowokacja dziennikarska.

Gość AgaSam
Uwielbiam jak na takie wątki odpowiadają osoby które nie mają pojęcia o muzełmaninach i związkach mieszanych. Osoby które sa rasistami nie powinny w ogóle podejmować takich wątków.Jak czytam Brudas-to zaraz wiem,że taka osoba nigdy nie miała do czynienia z Turkiem.Tureccy mężczyźni są bardzo czyści a w wielu przypadkach ich skóra jest bledsza od mojej chociaż mam bardzo jasną karnacje. Nie czytaj i nie słuchaj takich opinii.W każdym kraju i religii są różne osoby i zachowania.Wszędzie możesz trafić na dobrych i złych ludzi.Nikt nie da Ci pewności jak będzie wyglądało Twoje życie. Wśród Turków jest dokładnie tak samo. Jeśli poznasz go na wakacjach w Turcji,on będzie pracował w hotelu i "wyrywał" laski z każdego turnusu to jest mało prawdopodobne ,wręcz niemożliwe że to będzie coś poważnego. Twoja sytuacja jest o tyle lepsza,że on jest tutaj. Obywatele Turcji sa bardzo związani ze swoim krajem i do przesady uprawiają swój patriotyzm :) nie chcą opuszczać swojego kraju chyba,że uciekają przed wojskiem lub biedą:O) Skoro On jest w Polsce to już Jego mentalność jest troszkę inna. Oczywiście ,że w takich związkach musisz mieć włączoną potrójną czujność i zwracać uwagę na to w jakim kierunku podąża Wasze uczucie i jakie są z Jego strony zapatrywania na Wasze ewentualne wspólne życie ale nie ma rzeczy i związków niemożliwych.

Gość już w Niemczech mają po
dziurki w nosie multi-kulti, a tu jakaś durna baba, musi nam muślima do polski sprowadzać, ale jest nadzieja że durnego babsztyla kopnie w zadek i pojedzie dalej, na zachód bo inaczej przywlecze się za nim cała wioska, tych brudasów....

Gość AgaSam
Jesli mówić o tym kto tu jest durny to z pewnością osoba która pisze takie bzdury.Nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz pojęcia.Na marginesie to to jest Polska a nie Nimcy i mało mnie obchodzi czego mają w Niemhech po... Jeśli chcesz wiedzieć to Oni o Tobie też mówią brudas,pijak i dziwka i czy ty prawda? przecież Ty ich wrzucasz do jednego worka to Oni Ciebie też.

Gość etewhwjh
Nie mogłam się oprzeć, bo w końcu taki przystojny był.... Ja pierdziele...

Gość tghghgh
Przynajmniej taki turek nie łysieję, albo nie ma zakoli nie to co większość polaków.