Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak mi już sił ;(((((

Prosze o obiektywną ocene.....

Polecane posty

Witam, piszę na forum bo jest mi strasznie ciężko. to się stało już rok temu-zostawił mnie facet...obarczając całą winą mnie za rozpad związku...na początku było cudownie szalał za mną później coś zaczęło się psuc tak jakby się oddalał się ode mnie czułam że już mu aż tak nie zależało odkładał decyzję o ślubie a zaznaczę że wcześniej sam na to bardzo nalegał i to wszytsko sprawiło że ja zaczełam się ostro z nim kłócić strzelać fochy czasem odstawiać szopki nie wiem co chciałam tym osiągnąć chciałam chyba myślałam że jak będe taka to znów zacznie się o mnie starać ale po pewnej awanturze mnie zostawił przez smsa pisząc ze to moja wina ze mam trudny i beznadziejny charakter i nikt ze mną nie wytrzyma ze to ja zniszczyłam ten związek i nawet ze mną nie porozmawiał nie odebrał tel a ja nadal żyję w poczuciu winy...i każdy swój wybuch chociażby w domu po tym co on mi powiedzial mysle ze jednak ze mna jest cos nie tak

oj wy tylko o tym, nie znalazł sobie innej przynajmniej bezposrednio po rozstaniu jak jest teraz nie wie nie jest takim typem

Gość przedstawiciel_handlowy
"zaczełam się ostro z nim kłócić strzelać fochy czasem odstawiać szopki nie wiem co chciałam tym osiągnąć chciałam chyba myślałam że jak będe taka to znów zacznie się o mnie starać " Typowa kobieca taktyka. Problem w tym ze kompletnie niezrozumiała dla facetów. Gdy nagle w miarę spoko kobieta staje się jędzą, to chyba pora wiać gdzie pieprz rośnie. Kobietom się wydaje że faceci czytają gdzieś między wierszami, że tak znaczy nie i na odwrót, itp. gierki. Ale faceci tak nie myślą, więc można tymi "sprytnymi" gierkami zagrać się na śmierć. A potem zdziwienie...

Gość Eleeena
czego sie spodziewasz opisujac swoja sytuacje? Kazdy bedzie mial jakis punkt widzenia na ten opis . Ja sadze np. ze widocznie zabraklo u Was wspolnej woli , by stworzyc fajny zwiazek.Dwoje mlodych , grajacych do roznych bramek. Moze musiscie duzo jeszcze dorosnac i przezyc, by wiedziec, ze zwiazek dwojga ludzi , to bardzo zlozony proces, gdzie kazdy najmniejszy blad, moze skutkowac klapa:-(

poprostu chciałam się komuś wygadać uznałam ze forum będzie najodpowiedniejsze nie mam nikogo zostałam sama, każdy człowiek popełnia błędy fakt nie byłam pewnie bez winy ale on też zaczął się ode mnie odsuwać, a nawet te kłótnie i fochy wydaje mi się ze miłość takie rzeczy potrafi wybaczać a nie kilkuletni zwiazek kończyć smsem

"miłość takie rzeczy potrafi wybaczać " Tylko w kinie na komediach romantycznych. Życie to nie romansidło. Poza tym miłość to uzależnienie od fenyloetyloaminy - organizm nabiera na nią tolerancji i miłość mija. Na szczęście, bo ile można funkcjonować na haju.

Gość Eleeena
wybaczanie jest dla ludzi z ogromna empatia , wielkim rozsadkiem i duza doza odwagi, by na ewentualna pomylke , po wybaczeniu , nie zalamac sie. Nie kazdego na to stac, czasem lepiej, po prostu do konca zburzyc dom i zaczac od podstaw nowy budowac :-)

przedstawiciel handlowy-nie wiem czy byłeś kiedyś w związku czy też nie ale wydaje mi się że nigdy nie jest idealnie gdyby ludzie rozstawali się w powodu nieporozumien czy klotni nie byłoby związków nie byłoby małżeństw...nigdzie nie ma idealnie

ja już mam długi staż małżeński

przepraszam ze zapytam i zawsze bylo idealnie nigdy nie klociliscie sie z zona??

gdyby nie dzieci to pewnie dawno bym ją zostawił

no cos Ty....nie mow nawet tak

Gość kobiety to dziwne istoty
mysla ze milosc trwa wiecznosc a to zwyczajna chemia w mozgu i nic poza tym

jak tak was czytam to chyba tylko ja wierze w miłość bo wg co niektorych to tylko chemia a jak jest cos nie tak to trzeba konczyc zwiazek i szukac czegos nowego, no coz taki chyba wlasnie facet ze mna skończył było cos nie tak pojawil sie pierwszy kryzys nieporozumienia i nagle ciencie dla niego to koniec...