Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakże to jest

Zdradzane żony- są tu takie?

Polecane posty

Gość jakże to jest

Jak się dowiedziałyście o zdradzie? Dlaczego nie odchodzicie od męża? Co dalej z Waszym życiem?

Gość mam szósty
zmysł ;P, kąpnełam w doopę i cieszę się z odzyskanej wolności

Gość jakże to jest
Po czym się zorientowałaś, że coś nie halo?

Gość mam szósty
mój, juz tak czesto ze mną nie gadał, bo przychodził nagadany. Poza tym pare razy nakryłam go na kłamstwie, ze niby był gdzies tam co było nieprawdą. No i oczywiscie komórka to kopalnia wiedzy

Gość hjnoi
kurwa 10.000.000.000.000 temat o tym samym :o nie pas dupy na kafeteri tylko swego chlopa pilnuj nie bedziesz miala wtedy rogow przyprawionych:D

Gość jakże to jest
Nie jestem zdradzaną żoną :D

Gość takie tam nic
hej , jak ktoś przez to nie przeszedł to nic nie wie, zdradzał mnie ponad rok z naszą wspólną koleżanką , byłam w szoku jak ich nakryłam ... a podejrzewałam , tylko nie wiedziałam z kim , intuicja kobieca , specyficzne zachowania , komórka w kieszeni , w toalecie z komórką ...wróciliśmy ze wspólnych wakacji ( tam mnie nawet nie dotknął , mimo egzotyki itp.) , na drugi dzień już z nią był jak się okazało , jak się wkurzałam i zażądałam wyjaśnień to zamknął mnie w domu na klucz żebym nie wyszła , zamknął garaż , bramkę ( pozabierał piloty) i wrócił przed południem na drugi dzień , cały w skowronkach , bez przepraszam , kłamiąc że spał w naszym drugim domu (pustym) .... no i ? nic dodać , nic ująć...

Gość nocosTY
jakże to jest Nie jestem zdradzaną żoną"........ a skad wiesz?

Gość takie tam nic
właśnie , nie bądź taka pewna , też to przerabiałam , a robił to przez rok , czujesz ?