Gość karakanka Napisano Grudzień 11, 2011 Jak zamierzacie poradzić sobie w czasie swiąt? absolutny zakaz jedzenia czy trochę sobie pozwolicie? bo ja mam w planach nie dotknąć niczego słodkiego, ale właśnie się zastanawiam czy w ogóle mi to wyjdzie. Wszyscy będą jeść... ale ja nie chcę, bo mam anarchię żywieniową i jak wezmę trochę czegoś, to potem wezmę jeszcze kawałek czegoś i w sumie nie zjem niczego konkretnego a kalorie się naliczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniqaa 41 Napisano 17 godzin temu Dziewczyny, może będziemy pisać w kolejnych tematach, które istnieją? Pisze u góry, że jest 399 stron z tematami. Może chodzi o to, że mają ograniczoną ilość miejsca na tematy i stąd co jakiś czas takie czystki w tematach. Zobaczymy co się stanie jeśli wyświetli się 398 stron z tematami. Może wtedy przestaną znikać tematy jak teraz non-stop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 888 Napisano 17 godzin temu To widzisz różnie o tym piszą. Dla mnie to by była dobra wiadomość, bo bardzo lubię brać serek wiejski do pracy. No i uwielbiam serek waniliowy rolmlecza. Na mleku też czasem coś tam ugotuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 888 Napisano 17 godzin temu Narazie mam wizytę u Endo, bo to on mi zlecił te testy. I chcę omówić wyniki. Może sam mi zasugeruje auto immunologa. No jestem bardzo ciekawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 888 Napisano 16 godzin temu A w poniedziałek też u dermatologa, bo zanim trafiłam do endokrynologa, robiłam badania od rodzinnego. On twierdził że ferrytyna jest u mniej okey, a włosy wychodziły, paznokcie też jakby byly w gorszej kondycji, w zależności od cyklu skóra też w niektóre dni nagle sucha. Dlatego zapisałam się do dermatologa. Czekałam chyba że 3 miechy na tę wizytę, to i pójdę, a może coś jeszcze się nowego dowiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 888 Napisano 16 godzin temu Po drugiej ciąży schudłam 11 kg, więc myślałam że wiem jak to się robi, fakt że byłam młodsza. A tu nagle mimo starań waga skakała, a wystarczyło nie pilnować się z tydzień ibach wzrost, w dodatku taki którego już nie mogłam zgubić, mimo powrotu na dobre tory. Tak więc zamiast chudnąć ja sukcesywnie szłam w gore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 888 Napisano 16 godzin temu Rodzinny nie chciał mi ich zlecić,bo twierdził że glukozę muszę mieć na jakimś tam poziomie, a ja wg niego nie miałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 888 Napisano 16 godzin temu Zanim Endo zleciła badania, zrobiła USG, i jak pisałam nie podobały jej się jakieś przepływy. Wstępnie rzuciła że to może być stan zapalny z hashimoto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 888 Napisano 16 godzin temu Obecnie piszemy na starych wątkach, kopiując swoje wiadomości do kilku jednocześnie. Nawet jak temat spadnie to chyba nie wszystkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach