Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odnowaa888

5 razy wybaczalam ze mnie zostawił i 5 razy plakalam a teraz ..

Polecane posty

Gość odnowaa888

pierwszy raz byl w wakacje rok temu zobaczylam ich wspolne zdjęcie .. blagal o wybaczenie- wybaczylam obiecal ze się zmieni, potem tego samego roku w grudniu zostawił mnie dla niej lecz po miesiącu chciał wrócić- i dalam mu szanse, potem w marcu znowu mnie dla niej zostawił choc sie nie przyznawał ale dowiedzialam się ze znowu się spotykaja i są razem niby.. odeszlam ale po kilku miesiacach w wakacje te co byly dokladnie w sierpniu znowu chciał do mnie wrócić a ja z nadzieją ze to bedzie ostatni raz dalam mu ostatnia szanse i tak to trwalo do listopada jak sie dowiedzialam ze znowu z nia gada lecz sie wypieral dzis to jednak okazało sie prawda.. to byl ostatni juz raz .. prosze zjedzcie mnie tu nawyzywajcie wiem ze jestem glupia idiotka upadlam tak nisko ze nie umiem tego pojąć .. chciała bym umrzeć ......................

Gość ertewgxvsreg
Nie przesadzaj ;) Tylko teraz to już go olej totalnie i nie wracaj nigdy więcej do niego, bo na Ciebie nie zasługuje ;)

Gość arabella***
mała jak cie ktos raz zrobi w balona - to jego wina ale jak cie zrobi dwa razy - to juz twoja wina :D Jednym słowem - masz co chcialaś :classic_cool:

Gość odnowaa888
tak ale gdyby mi jakas koleżanka powiedziala ze ona tak robila to bym ją wyśmiala a jak pomysle sobie o tym wszystkim Boze ja sie ciągle łudziłam i chyba łudzę ze on kiedyś się zmieni ze urwie z nia kontakt ze zrobi to dla mnie przeciesz tak mnie zapewnia ze mnie kocha.. po co to wszystko..

taaa z tamtą się nie układa bo się pokłócą to wraca ... daj sobie spokój, zasługujesz na kogoś, kto będzie Cię szanował. Nie każdy facet jest taki jak on ..