Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i to tak

brak rozgrzeszenia

Polecane posty

Gość no i to tak

czy mieliscie przypadek ze nie dostaliscie rozgrzeszenia od ksiedza podczas spowiedzi?

Gość no i to tak
I jak spowiadac sie ze wspolzycia?

Gość no i to tak
a ja wlasnie chodze i nie wiem jak to wyjawic... bo w sumie zalezy to od ksiedza , jak zareaguje.

Gość prawdziwaiiiindiankazkafe
Tak ja miałam taki przypadek. Obrażałam kobietę W NECIE bo nie mam siły obrażać jej w realu tak zwanym, która OD URODZENIA kłamie mnie, że mnie URODZIŁA. I za to nie dostałam rozgrzeszenia, że nie chciałam powiedzieć CO O NIEJ MÓWIĘ - jak ją wyzywam. I wiecie ta sytuacja ma 1 plus - ma 1 plus taki, ze MOŻE dostanę pieniądze matki na życie za to. Bo zostałam bez prawa do pracy stałej na zachodzie - bo pogardziłam pracą fizyczną. To nie jest prawda. Tylko myślałam, że to jest normalne, a to jest olympiada i jeszcze plus znajomość języków obcych. Wiecie Ato Boldon 100 metrów w 8,7 czy ile tam to jest teraz. Musze sprawdzić - takie cos to jest, ALE powiem sportowcy są moralni a oni? CO TO MA BYĆ??? I tyle :( Bo nie umieją dostać stałej pracy. NO WIECIE CO. To są pogrywani a NORMALNIE burdel pasuje. CO PRAWDA ci Holendrzy są tacy sami tam, ale... bez sensu wszystko i tyle :(

Powiedziałam WYZYWAŁAM a ksiądz w konfesjonale ale jak i mnie nie rozgrzeszył bo powiedziałam OBRAŹLIWIE i nie chcę tego powtarzać. I nie powtórzyłam i mnie nie rozgrzeszył. I nie mam z czego żyć. Niezłe, nie? :( ps. niezłe przez duże E. :( ps1 albo z.

Wiecie żebym ją POBIIŁA że w szpitalu, otruła, próbowała zabić, nie wiem - po prostu sobie plułam na nią w necie. Ale miałam wyrzuty sumienia tylko NICZEGO NIE ROZUMIAŁAM. I za to mnie zostawił bez rozgrzeszenia. I normalnie mam go gdzieś, ale tak było że nie za bardzo i tyle. I wyrzucili mnie z pracy i TEŻ BY MOGŁO BYĆ, ale miałam wiedzieć, że siedzę w penisach kolejny dzień BEZ SENSU i tyle. I w ogóle bez szans na stała pracę. No 1%. I tyle. A ja nic. I siedziałam w tych penisach 2,5 tygodnia. Wyobrażacie sobie to? A to penisy, a reszta? Ale to się połapałam. Tylko ja tam miałam NIE JECHAĆ wcale bo nie i juz. I nie pojechałabym w ogole tylko nie umiałam odmówić czemu. A powód był PROSTY JAK DRUT. Wiecie jaki? Aaa sami sie domyślcie. Jak chcecie to napiszcie i napiszę wam jaki był powód że nie miałam tam jechać - nie musiałam i NIE BYŁO MNIE TAM. No w sumie tak powinno być, ale rodzice matki nie żyją. I zabili sie W SUMIE przez zwolnienie dyscyplinarne. I co teraz? I tyle :( Byłam tam czy nie? :(

Oni wiecie uważają, że zostaje mi w razie co TYLKO MAGAZYN - nie taśma też mi zostaje CZASOWO. Stała praca magazyn , a taśma też za Janinę bo się nie dam. Tych 3 samobójców to też moja sprawa i tyle. A reszta? I że nikogo nie obchodzi kto ile ma na koncie. No wiecie co JA NAPRAWDĘ WOLĘ COŚ ROBIĆ W POLSCE. Zwłaszcza bez passu USA, a powiem wam wyjeżdżałam to NIEUZNANĄ ale rodzinę w Holandii miałam tylko NIE WIEDZIAŁAM , ze mi tej rodziny nie uznali - no to mnie mieli poinformować bo jakoś tak nie wiem - ciągnęło mnie do tej rodziny a teraz jakoś oni tam są a jakoś normalnie wyglądam bez tej rodziny a tak wiecie - zrobiło sie dziwadło. MOJA WINA? I tyle. I po co ja tam w ogóle pojechałam i koniec. A rodowód mam zmieniony, żeby nie było, że ja "naprawiony" ten rodowod. ZMieniony - za 36 lat nikt mi wiecie tego STRASZYDŁA nie poprawił, nie zamienił - z tego nic nie pasowało. Bez sensu i tyle :(

I tyle. I tak walczę o moje pieniądze jak Amerykanka wiecie. Tak właśnie Amerykanie walczą o swoje. To jestem ja. Jedynie, że nie proces w sądzie z wariatami normalnymi. Ja nawet nie mam takiej WYOBRAŹNi żeby tak kombinować jak ci ludzie. Ja tylko uczciwe coś, coś co ma ręce i nogi, będzie pasować, a oni? Boże - no ale juz też swoje lata mają, może jakoś się uspokoja. Mnie rady nie dadzą. Tak się nawróciłam, a reszta? Kogo to obchodzi w sumie. Takie życie :(

Gość ja tak miałałam i
to było przed świętami Wielkanocnymi. Poszłam do spowiedzi i nie dostałam rozgrzeszenia,bo mieszkałam z chłopakiem. Mimo,że żałowałam za grzechy i chciałam zmienić zaistniałą sytuacjaę ksiądz nie dał mi rozgrzeszenia i stwierdził że jako kare mam nie iść do Komuni Siętej w Wielkanoc. Różni są idioci. Jeżeli człowiek żałuje za grzechy szczerze to ksiądz musi dać rozgrzeszenie.