Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uijhuihjuihuih

co moge dac do jedzenia poza mlekiem 3 miesieczniakowi??

Polecane posty

Gość Mama Bartka i Oliwki
oj, urwało mi wypowiedz: dziecko było karmione pół na pół mlekiem MLEKOWITA, woda + 2 łyżeczki cukru Dzięki Bogu, dziecko ma obecnie 2 lata i wygląda na zdrowe...

Gość nsnnsaj
tez mam problem moje dziecko jest wiecznie nie najedzone a ma 2 mieisace jada bebiko 1 nawet po 180 ml nie wiem jak wytrzymam jeszcze dwa miesiace zeby dac mu wiecej i nie wiem czy nie bedzie problemu bo miewa bole brzuszka

Gość nsnnsaj
tylko patologie nie stac na mleko modyfikowane

Gość do adalis86
mniemam że 86 oznacza rok urodzenia. więc jakie to doświadczenie może mieć 25 letnia matka 9 miesięcznego dziecka? trochę pokory dziewczyno. ja mam dwoje dzieci,jestem po 30 i nie uważam się za wyrocznie. jeszcze wiele się musisz nauczyć.

Ale o czym Ty piszesz?Kłopoty z wątrobą, kamienie?! Kidyś każda mama rozszerzała wcześniej bo takie były zalecienia Albo dawała dziecku co było można a np. teraz wiadomo że to był błąd I dzieci wcale nie chorowały Poza tym jaa nie dałam synowi kotleta czy kiełbasy I pisałam juz 100 razy - nie zrobiłam tego bo chciałam tylko musiałam Co do mleka Tez znam przypadek gdzie rodzice kupowali dziecku mleko w proszku za 4,50zł Dziecko miało 3 miesiące Na inne nie było ich stać

Gość do nsnnsaj
jest takie mleko modyfikowane zagęszczane kleikiem - spróbuj , może mały będzie dłużej syty po nim

Pokory? Haha Przeciez nie speram się że tak jak piszę trzeba robić To mi wmawiają że zrobiłam żle choć tak nie jest Trzeba nauczyc sie czytac ze zrozumieniem

nsnnsaj Wg mnie Ty rozszerzać nie musisz bo jednak Twoje dziecko pije mleko Moje nie chciało pić mm A swojego miałam jak na l;ekarstwo i nawet porady w poradni laktacyjnej nic nie dały