Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proekozielona

dlugie nogi

Polecane posty

Gość proekozielona

Panowie, mam pytanie. Czy dla Was w sylwetce kobiety najwaznejsze sa tylko dlugie nogi? Nie wazne czy jest srednio ladna, nie ma np. biustu ale ma bardzo dlugie nogi. Ostanio slyszalam taka opinie znajomych, ze tj. najwazniejsze w urodzie dziewczyn.

Gość MANCHESTER UNITED F.C.
nie tylko , a co z resztą?

Gość proekozielona
pytam czy dlugie nogi to nadrzedna sparawa nawet gdy panna ma krzywe zeby? dla czesci moich znajomych tak, pytama jak jest u was

Gość proekozielona
dzeki za odpowiedzi Panowie, widac ze jednak nie jest to wyznacznk urody

Gość pioppoiiop
To zależy ;) Mój narzeczony mówi, że uwielbia moje nogi ;) Mam tylko 160 wzrostu, choć na zdjęciach wyglądam na wyższą (wszyscy mi to mówią), i czesto słyszę komplementy dotyczace moich nóg, a wiadomo, że są krótsze od dziewczyny o wzroście powiedzmy 180

Gość nogi nie są najważniejsze
twarz- sylwetka ogólnie-piersi-pupa,nogi Nogi niekoniecznie długie-przede wszystkim zgrabne,czyli nie krzywe.

Gość proekozielona
czyli jednak nie wszyscy lubia dlugie...

Gość proekozielona
szlachetne to takie germanskie dla Ciebie? Czyli Slowianka z okragla buzia to juz plebs?

Gość MANalfa100%
@ proekozielona " szlachetne to takie germanskie dla Ciebie? Czyli Slowianka z okragla buzia to juz plebs? " Ale przecież Niemki uchodzą za najbrzydsze w Europie! Podaj mi przykład Słowianki z okrągłą buzią, to powiem Ci czy trafia w mój gust.

Gość MANalfa100%
Długie nogi są bardzo ważne, przynajmniej dla mnie. Raz widziałem zjawiskową piękność w pociągu metra, nie mogłem od niej oderwać wzroku. Gdy wstała i zacząłem ją śledzić, zauważyłem, że ma nogi jak kaczka i wiecie co zrobiłem? ZREZYGNOWAŁEM !

Gość MANalfa100%
Widziałem dzisiaj mnóstwo piękności w Warszawie, moje ok cieszyły zwłaszcza szlachetne rysy... nie takie wsiowe, jakie spotyka się w głębokich wsiach zabitych deskami i cofniętych w cywilizacji 50 lat.

Gość noproblemo
sranie gadanie!!! wystarczy sie zakochac a krotkie nogi jakos ujda..

Na co śmieszny zwraca uwagę: - twarz - musi być ładna - włosy - śmieszny lubi długie włosy - sylwetka - śmieszny lubi długonogie i szczupłe panny - i dopiero na końcu biust - fajnie jak jest większy, ale B to też biust

Gość myszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a szkoda :D bo nogi to jedyne co mam absolutnie bez zarzutu... ;P A reszta... cóż, szczerze, przeciętna :(

Gość asdasdasdasd
Niech Wam nigdy piękno ziemskie nie przesłoni piękna niebieskiego, którego na ziemi możemy doświadczyć jedynie marny cień.

Mówię raczej o warunkach. Mam na myśli tak - jak masz awarię na twarzy, a zajebiste nogi to wiele Tobie nie pomoże. Ale jak masz twarz w miarę i super nogi, to zupełnie inna rzecz.

Gość dla mnie ważne jest
co między tymi długimi nogami masz :D

Gość do myszaa
ja bym z chęcią ci te nogi wycałował

Gość MANalfa100%
@ myszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa " a szkoda bo nogi to jedyne co mam absolutnie bez zarzutu... ;P A reszta... cóż, szczerze, przeciętna " Przeciętna, czyli zwykła nie wyróżniająca się. Ta kobieta: http://storage.joejet.com/babes/004285/joejet.com_004285-02_met-art-anna-aj.jpg jest bardzo przeciętna. Dlaczego? Ponieważ nie ma żadnej cechy, która by ją w jakiś sposób wyróżniała. No znaczy: 1. Nos - nie za mały, nie za duży, nie garbaty, nie zadarty, czyli przeciętny - uśredniony 2. Usta - nie za wąskie, nie za grube, nie są w dziwny sposób wykrzywione, ani nieproporcjonalne, czyli przeciętne - uśrednione 3. Oczy - nie za duże, nie za małe, nie są za głęboko osadzone, ani nie wybałuszone, są po prostu przeciętne - uśrednione 4. Czoło - nie za niskie, nie za wysokie, niewypukłe, ani nie wklęsłe - jest po prostu - przeciętne 5. Szczęka - nie za szeroka, nie za wąska, jest przeciętna itd. Wniosek: Kobiety o przeciętnych rysach twarzy są PIĘKNE !