Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MANalfa100%

szlachetne rysy twarzy

Polecane posty

Gość MANalfa100%

Pociągają mnie kobiety obdarzone szlachetnymi rysami twarzy. Kobiety o rysach plebejskich, owianych polnych wiatrem są dla mnie nieatrakcyjne. Czy oprócz pasztetów, paszczurów i wieśniaczek są tutaj na kafeterii również kobiety z klasą o szlachetnych rysach twarzy?

pytanie tylko czy one beda zainteresowane kims tak prostym jak ty?;-))

Gość ghjdgtjnghkmh
a jakie to rysy ? :p

Gość ghjdgtjnghkmh
dojrzałe kobiety i szlachetne rysy twarzy ;) powodzenia :)

Gość MANalfa100%
@ROR Zapewniam Cię, że nie jestem prosty. Pochodzę z Warszawy, prezentuję wysoki poziom kultury, jestem oczytany, wszechstronnie utalentowany, biegły w savoir-vivre. Szukam kobiety z klasą o szlachetnych rysach twarzy, wyszukanym stylu z wyższych sfer. Nie oglądam się za wieśniaczkami o plebejskich, owianych wiatrem rysach twarzy.

Gość MANalfa100%
Nie oglądam się za wieśniaczkami o plebejskich, owianych polnym wiatrem rysach twarzy.

"Zapewniam Cię, że nie jestem prosty. Pochodzę z Warszawy, prezentuję wysoki poziom kultury, jestem oczytany, wszechstronnie utalentowany, biegły w savoir-vivr" a jacie zapewniam ze coraz bardziej sie utwierdzam w przekonaniu ze jestes bardzo prosty ;-))) " Szukam kobiety z klasą o szlachetnych rysach twarzy, wyszukanym stylu z wyższych sfer. Nie oglądam się za wieśniaczkami o plebejskich, owianych wiatrem rysach twarzy." a szkoda - moze te druga byloby ci znacznie latwoiej znalezc i badziej by do ciebie pasowala?;-)))

Gość MANalfa100%
Wiejska mentalność jest mi obca. Gdy byłem raz na wsi, to czułem się jak kosmita - szczegółów nie zdradzę, bo jeszcze obrażę kogoś. Kobiety ze wsi, które rozpoznaję z trafnością 90% omijał szerokim łukiem i nie chce mieć z nimi do czynienia. @ ROR Prędzej zostanę premierem Wielkiej Brytanii niż zakocham się w kobiecie ze wsi. A nawet jeżeli jakimś cudem bym się zakochał w takiej kobiecie, to po bliższym poznaniu nie byłoby po mnie śladu. Prosta przyczyna: odmienna mentalność.

a rob co chcesz - na razie to jestes zagubiony wiec zajmujesz sie wymyslanie teorii - i podpierasz swoja miejskoscia - widocznie brak ci innych powodow do czerpania satysfakcji;-))

Gość parram parram
A ja się trochę jednak z tym zgadzam. Mentalność ludzi ze wsi i z miasta jest inna. Ja jestem mieszczanką od pokoleń, obce mi są wakacje na wsi itp. i często nie rozumiem pewnych zachowań osób wychowanych na wsi. Nikogo nie dyskryminuję ale jednak widać różnicę w podejściu do życia.

to ze mieszkasz w warszawie o niczym nie swiadczy sam fakt ze szukasz kobiety na kafeterii swiadczy o tym ze z wyzszymi sferami masz tyle wspolnego co swinia z gwiazdami ;) ja pomimo tego ze mieszkam w miescie kocham wies nie chodzi mi o ludzi ale o przyrode roslinnosc swobode ludzi mieszkających na wsi mam gdzies uwazam ze trzeba interesowac sie przede wszystkim sobą a nie tym jak ktos zyje skoro tym ludziom to pasuje to mi tym bardziej jesli ktos jest inteligentny to rozumie rożne zachowania i przyczyny tych zachowan ALE jak napisalałm jak ktos jest INTELIGENTNY

Gość ;;;;;;;;;qqqqqqqqqpa
podaj link do jakichs szlachetnych rysow twarzy

Gość Alizee30
Wspólczuje Twojej przyszłej kobiecie panie kolego .........

Gość MANalfa100%
Gość MANalfa100%
No i co, posiada któraś z Was takie rysy? Bo coś zamilkłyście :-)

Gość Biedny miś lalala
Wiesz ty manie z alfa, że jesteś największym tu wsiokiem, bo wieś to nie miejsce zamieszkania, to stan umysłu. I nie prostego, ale prostackiego i banalnego. Wsiok z ciebie, ze wsi W-wa.

Gość MANalfa100%
@ Biedny miś lalala Każdy ma swój gust. Nie okłamujmy się. Ty też masz wymagania dotyczące męskiej urody. Skłamiesz, jeżeli powiesz, że wygląd mężczyzny, jego mentalność, światopogląd, poziom kultury itp. są dla Ciebie bez znaczenia. Ja gustuję w kobietach z klasą o szlachetnych rysach twarzy, takie jak na zdjęciach. Mojego gustu nic nie jest wstanie zmienić. Musiałbym chyba zobaczyć anioła na własne oczy.

Gość MANalfa100%
Dla porównania przykład rysów, które uważam za N I E S Z L A C H E T N E, a więc z mojego punktu widzenia nieatrakcyjne. http://storage.joejet.com/babes/003824/joejet.com_003824-16_met-art-aurora-a.jpg Dla kontrastu moja faworytka, patrz niżej http://storage.joejet.com/babes/004285/joejet.com_004285-02_met-art-anna-aj.jpg Myślę, że już wiecie na czym polega różnica między szlachetnymi rysami twarzy, a plebejskimi. Podkreślam - taki jest mój punkt widzenia, ktoś może się nie zgodzić i ma do tego prawo.

Gość Hunter 2-1
Siedzę i się śmieję z autora tego tematu :D Podłapał gdzieś tekst 'owianych polnym wiatrem' i w kółko to samo powtarza...a to o czym myślisz to tzw. makijaż.

Gość Hunter 2-1
Nie rozumiem też co wysuniętę kości policzkowe mają takiego szlachetnego w sobie, no po prostu cyrk na kółkach, w ogóle miałeś kiedyś kobietę, czy teraz idealizujesz i szukasz utopii?

Gość leokadialodzia
rasowa "szlachcianka" powinna mieć wyłupiaste oczy, siodełkowaty nos, cofniętą szczękę i wadę zgryzu wobec której ortodoncja jest bezradna- jak jest inaczej to dziewczę pochodzi z plebsu, bo jasno widać, że jej przodkowie nie kisili się w wąskiej arystokratycznej puli genetycznej

Gość 3435
"rasowa "szlachcianka" powinna mieć wyłupiaste oczy, siodełkowaty nos, cofniętą szczękę i wadę zgryzu wobec której ortodoncja jest bezradna- jak jest inaczej to dziewczę pochodzi z plebsu, bo jasno widać, że jej przodkowie nie kisili się w wąskiej arystokratycznej puli genetycznej" hahhahahaha :D:D genialna jestes :)

Gość MANalfa100%
Do mojej kolekcji dołączam panią Barbarę Brylską o niezaprzeczalnie szlachetnych rysach twarzy. Kobieta jak marzenie. 1.http://img847.imageshack.us/img847/9558/wiktorynaczyliczypanpoc.jpg 2.http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//67/946/67946197_fzp0kb41nucibk1z.jpg 3.http://i.wpimg.pl/r,id,d14zMjA7dV5odHRwOi8vaS53cC5wbC9hL2YvZmlsbS8wMzMvNTYvNDcvMDI3NDc1Ni5qcGc7dF5qcGc7c15maWxtO2Z0XjE=.jpg

Gość janusz2008
CWOKU NAWET LINKA NIE POTRAFISZ WKLEIC chyba rozum masz nie za szlachecki

Gość wannika
Ja mam takie szlachetne rysy :)